The Great

8,0 / 10
52 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer en premièredatum voor Hulu's The Great

Hulu heeft een trailer vrijgegeven voor The Great en een releasedatum aangekondigd.

The Great is een satirische dramedy over de opkomst van Catharina de Grote die van buitenstaander uitgroeide tot de langst heersende vrouwelijke heerser in de Russische geschiedenis. De cast van The Great bevat onder andere de volgende acteurs, Elle Fanning als Catharina, Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Sebastian de Souza, Bayo Gbadamosi en Belinda Bromilow. The Great is te zien vanaf 15 mei via Hulu.The Great wordt gemaakt door Tony McNamara en in het eerste seizoen volgen we een idealistisch, romantisch, jonge Catharine die naar Rusland reist voor een gearrangeerd huwelijk met haar neef, Keizer Peter. In plaats van liefde en zonneschijn treft ze een gevaarlijke, verdorven wereld aan die ze besluit te veranderen. Het enige wat ze hoeft te doen is haar man te vermoorden, de kerk verslaan, het leger in de war brengen en de rechtbank terzijde schuiven.
Vorige aflevering
The Beaver's Nose
The Beaver's Nose
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Vandaag, 16:00
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Vandaag, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Vandaag, 14:00
The CW heeft DC's Stargirl vernieuwd met een tweede seizoen. De serie verplaats van DC Universe naar The CW en wordt een original serie bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
2
Netflix heeft de Britse historische avonturenserie The Last Kingdom vernieuwd met een vijfde seizoen, het vierde seizoen is in de Benelux nog niet te zien bij Netflix.
Vandaag, 12:00
Netflix heeft de populaire Amerikaanse komedie serie Dead To Me vernieuwd met een derde seizoen en Liz Feldman tekent een contract voor de toekomst.
Vandaag, 10:00