The Demon Girl Next Door

4.3 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
4.3 / 10
2seizoenen/24afleveringen/2019 - 2022 
NetwerkTokyo Broadcasting System
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20192022 (Beëindigd)
Genres:Anime
The Demon Girl Next Door is een Japanse animeserie van de zender Tokyo Broadcasting System. De serie ging in première op 12 juli 2019.

Yuuko Yoshida, ook bekend als Shadow Mistress Yuuko, wekt haar sluimerende vaardigheden op een dag en wordt door haar voorvader Lilith de missie toevertrouwd om het magische heiligdommeisje van de Light clan te verslaan. Yuuko ontmoet het magische meisje Momo Chiyoda via haar klasgenoot Anri Sada, en daagt haar uit voor een duel, maar verliest snel vanwege haar gebrek aan kracht. Sindsdien worstelde Yuuko met haar rol als duivel en haar duel met Momo en leende ze regelmatig hulp van haar. Door een vreemd toeval verzwakt Yuuko echter ook Momo door haar kracht weg te nemen om samen te werken bij het beschermen van de vrede van de stad Tama.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Demon Girl Next Door.

Vergelijkbare series

The Demon Girl Next Door