Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tobias Menzies speelt de prins in The Crown

Netflix heeft Tobias Menzies gestrikt als vervanger van Matt Smith. Smith speelde in de eerste twee seizoenen van The Crown prins Philip, maar wordt vanwege een sprong in de tijd nu vervangen.

The Crown is een Engelse historische dramaserie van Netflix.

Er gingen heel wat namen rond over de mogelijke opvolger van Smith, maar uiteindelijk is Menzies bevestigd door Netflix. Menzies is bekend van zijn rollen in series als Outlander en Game of Thrones.

Embed from Getty Images
Tobias Menzies

Paul Bettany was in eerste instantie de beoogde vervanger van Smith in The Crown, maar zijn naam werd nooit bevestigd. Later leek Hugh Laurie de aangewezen acteur te zijn om prins Philip te gaan spelen. Onjuist, zo blijkt nu, want Netflix heeft Menzies dus aangekondigd als de nieuwe prins.

In The Crown breekt er een nieuwe tijd aan en dus zijn ook de personages weer een aantal jaren ouder geworden. De makers van de succesvolle serie hebben er voor gekozen om de bestaande cast niet ouder te maken met technische snufjes, maar door ze te vervangen. Claire Foy zal bijvoorbeeld ook niet meer in de huid van Queen Elizabeth kruipen. Olivia Colman vervangt haar. Helena Bonham Carter zal waarschijnlijk Vanessa Kirby vervangen als prinses Margaret.
Vorige aflevering
Sleep, Dearie Sleep
Sleep, Dearie Sleep
06x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Crown