Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Noel Fielding gaat op maf avontuur in trailer The Completely Made-Up Adventures Of Dick Turpin

The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin heeft op de TCA zijn eerste trailer laten zien.

Uitvoerend producent Kenton Allen en hoofdrolspeler/uitvoerend producent Noel Fielding gaven met de trailer een voorproefje over wat je te wachten staat als de comedyserie op vrijdag 1 maart in première gaat bij Apple TV+.

"In Engeland is Dick Turpin net zo beroemd als Robin Hood. Maar we zijn ons ervan bewust dat in Amerika de meesten nog nooit van Dick Turpin hebben gehoord," vertelde Fielding tijdens het panel van de serie op Apple TCA day. "Hij was een behoorlijk gemene, moordende crimineel. Dus we hebben hem geherdefinieerd als een inclusieve pacifist. Hij is veganist, dus het gaat hem meer om creativiteit dan om geweld."

The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin

De komische avonturenserie van zes afleveringen volgt Dick Turpin (Fielding) op een reis vol absurde escapades wanneer hij de onwillige leider wordt van een bende bandieten - en de taak krijgt om de corrupte wetsdienaar en zelfbenoemde dief Jonathan Wilde (Hugh Bonneville) te slim af te zijn.

In deze oneerbiedige hervertelling, die zich afspeelt in de 18e eeuw, is Turpin de beroemdste maar minst voor de hand liggende struikrover, wiens succes vooral wordt bepaald door zijn charme, showmanschap en geweldige haar. Samen met zijn bende beminnelijke schurken beleeft Turpin de hoogte- en dieptepunten van zijn nieuwe ondernemingen, waaronder een ontmoeting met beroemdheid, terwijl hij probeert te ontsnappen aan de klauwen van de dief-pakker.

The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin, geproduceerd door Apple TV+ en Big Talk Studios, onderdeel van ITV Studios, is gemaakt door Claire Downes, Ian Jarvis en Stuart Lane en geschreven door Jon Brittain, Richard Naylor, Claire Downes, Ian Jarvis en Stuart Lane, met Noel Fielding. De serie wordt geproduceerd door Kenton Allen, Big Talk Studios, Noel Fielding, Victoria Grew, Big Talk Studios en Ben Palmer.

Hieronder kun je de trailer voor The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Futsudo
11 feb 2024 17:33 - 11 feb 2024 17:39
Ik hoop dat deze komische avonturenserie van 6 afleveringen over Dick Turpin vooral bestaat uit zo'n kostelijke en droge humor zoals in de trailer. Deze gaan we dan ook zeker kijken.
Reageer
avatar_JanWillemK
12 feb 2024 10:54 -
Noel Fielding kan in mijn ogen vrij weinig verkeerd doen. In alles wat met komedie te maken heeft is deze man geniaal.
Leuk ook om Greg Davies te zien in de trailer.
Reageer
avatar_BlackBiker
12 feb 2024 13:09 -
Ik kan mij nog een oude Engelse serie herinneren over Dick Turpin, met Richard O' Sullivan in de hoofdrol. Dat was een Robin Hood achtige dramady als ik het me goed herinner. Hij staat hier ook op MijnSerie: https://www.mijnserie.nl/dick_turpin/
.
Deze nieuwe serie lijkt wat kolderieker te worden en lijkt me erg leuk. Noel Fielding zegt me niet zo heel veel. Maar als ik Wikipedia bekijk heeft hij wel in heel veel komische series meegespeeld.
Reageer
The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin