Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Democratie stort in in teaser voor The Boys seizoen vier

Fans van The Boys worden getrakteerd op een teaser voor seizoen vier.

De blik op het komende seizoen van de Prime Video-serie werd zaterdag onthuld op het comic-evenement CCXP in São Paulo, Brazilië. Seizoen vier komt uit in 2024, maar Amazon heeft nog geen exacte releasedatum bekendgemaakt.

The Boys

In seizoen vier staat de wereld aan de rand van de afgrond. Victoria Neuman is dichter dan ooit bij het Oval Office en ligt onder de gespierde duim van Homelander, die zijn macht aan het consolideren is. Butcher, die nog maar een paar maanden te leven heeft, is zowel Becca's zoon als zijn baan als leider van The Boys kwijtgeraakt. De rest van het team heeft genoeg van zijn leugens. Met de inzet hoger dan ooit, moeten ze een manier vinden om samen te werken en de wereld te redden voordat het te laat is.

In The Boys spelen Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti de hoofdrollen. In seizoen vier zullen Susan Heyward (Orange Is the New Black), Valorie Curry (The Following) en Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead) te zien zijn.

De serie is gebaseerd op de New York Times bestseller comic van Garth Ennis en Darick Robertson, die ook uitvoerend producent zijn, en ontwikkeld door uitvoerend producent en showrunner Eric Kripke. Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Phil Sgriccia, Michaela Starr, Paul Grellong, David Reed, Meredith Glynn, Judalina Neira, Ken F. Levin en Jason Netter zijn ook uitvoerend producent.

The Boys wordt geproduceerd door Amazon MGM Studios en Sony Pictures Television, met Kripke Enterprises, Original Film en Point Grey Pictures.

Hieronder kun je de teaser voor The Boys seizoen vier bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Instant White-Hot Wild
The Instant White-Hot Wild
03x08
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Futsudo
05 dec 2023 20:29 -
Volgens showrunner Eric Kripke gaat The Boys in seizoen 4 verder dan het ooit gegaan is.

Als reactie op de trailer laat Kripke op Twitter weten dat hij die dag aan een scène had gewerkt waarvan hij niet kan geloven dat de serie ermee wegkomt. Hij noemt het “het meest gestoorde ding dat ooit gedaan is”.
Reageer
The Boys