Suits

8.5 / 10
44 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Amanda Schull krijgt terugkerende rol in Suits

De ster die in de dans hit Center Stage speelde en ook al een rol heeft gehad in Pretty Little Liars heeft een terugkerende rol in Suits binnen weten te slepen. Ze zal het personage van Katrina Bennett spelen in de tweede helft van seizoen 2. Katrina is een vasthoudende assistente officier van justitie. Bennett wordt omschreven als een doorzetter die op andermans zwaktes weet in te spelen om te krijgen wat zij wil. Schull is verder ook bekend van gastrollen in Vegas, Grimm, Psych, Castle en One Tree Hill. Suits keert terug in Januari.
Vorige aflevering
One Last Con
09x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Basdr
03 okt 2014 15:00 -
Helemaal mee eens! Deze serie laat zien dat je toch op een interessante manier kunt omgaan met een uitgekauwd principe. Ik kijk altijd met veel plezier.
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van After Life met Ricky Gervais in de hoofdrol.
Vandaag, 10:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Gisteren, 13:05
Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.
Gisteren, 12:00
Vanaf begin juni zend Fox elke maandag twee afleveringen uit van The Handmaid's Tale. Seizoen een en twee zijn achter elkaar te zien, het derde seizoen volgt later.
Gisteren, 11:00