Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Suits gaat door zonder prinses Meghan Markle

De hitserie Suits, over het wel en wee op een advocatenkantoor in New York, gaat door. Er wordt een achtste seizoen gemaakt, ondanks het feit dat twee van de hoofdrolspelers vertrekken, zo heeft Variety gemeld.

Het zevende seizoen van Suits wordt op 28 maart hervat in Amerika. In Nederland zijn de eerste vijf seizoenen momenteel te bekijken op Netflix.

De acteurs die terugkeren voor het achtste seizoen zijn onder meer Gabriel Macht (Harvey Specter), Sarah Rafferty (Donna Paulsen) en Rick Hoffman (Louis Litt).

Actrice Meghan Markle, die de rol vertolkt van Rachel Zane, stopt met acteren omdat zij in mei in het huwelijk treedt met de Britse prins Harry. Ook Patrick Adams, een van de twee hoofdrolspelers, stopt na seizoen 7 met Suits.

Via een verklaring bedankte de Amerikaanse actrice Meghan Markle de miljoenen mensen die haar de afgelopen jaren hebben gevolgd. De aanstaande prinses had in december nog 1,9 miljoen volgers op Instagram en meer dan 350.000 op Twitter. Haar Facebookpagina had bijna 800.000 likes.

Embed from Getty Images
Meghan Markle
Vorige aflevering
One Last Con
One Last Con
09x10
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Suits