Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Streamz deelt teaser van nieuwe horror-misdaadserie

De mysterieuze teaser van de nieuwe Streamz Original serie is gearriveerd.

In Styx, de misdaadserie met horrortwist, volgen we de corrupte politieagent Raphaël Styx (Sebastien Dewaele) die moet omgaan met de vervreemding van zijn eigen familie. Na een achtervolging wordt hij neergeschoten en spoelt hij 's ochtends aan zonder polsslag. Leeft hij nog? Krijgt hij een tweede kans?

Styx

Styx is een prestige serie gebaseerd op de besteller van Bavo Dhooge met internationale ambities en Oostende als prachtig decor. Styx gaat 1 februari in première op Film Festival Oostende en is in het voorjaar exclusief te zien op Streamz.

In Styx speelt Sebastien Dewaele (Eigen Kweek) politieman Raphaël Styx. Hij is corrupt, zijn vrouw Isabelle heeft de echtscheiding aangevraagd en zijn kinderen zijn van hem vervreemd. Op een nacht verrast hij op de pier van Oostende een gemaskerde moordenaar die een man wurgt. Hij achtervolgt de dader, maar de moordenaar trekt een wapen en schiet Styx neer. Wanneer de zon terug opgaat boven de kille Noordzee, spoelt Styx' lichaam aan op het strand. Leeft hij nog? Hij opent zijn ogen, maar hij voelt geen pols meer. En de kogelwonden in zijn borstkas bewijzen dat hij niet gedroomd heeft. Wie is zijn moordenaar? En hoe groot is de prijs die hij voor deze tweede kans moet betalen?

De reeks heeft een indrukwekkende ensemblecast bestaande uit bekende acteurs en opkomende talenten. In de hoofdrollen vinden we Sebastien Dewaele (Eigen Kweek), Koen De Bouw (Alter Ego (2023)), Werner Kolf (Commando’s), Loes Haverkort (Oogappels), Aimé Claeys (1985), Dahlia Pessemiers-Benamar (Assisen), Wim Willaert (Eigen Kweek) en Anemone Valcke (De twaalf).

Daarnaast zien we ook Jul Goossens (De twaalf), Lilith Pas (WTFock), Imani De Caestecker (De Dag), Yassine Ouaich (Grond), Elena Missiaen, Serge-Henri Valcke (Baantjer), Evgenia Brendes (Mocro Maffia), Lien Wildemeersch (Beau Séjour),Alix Konadu (Familie), Mustaf Ahmeti, Anna-Marie Missoul (Chantal) en Wennie De Ruyck (Onder vuur).

Styx werd geschreven door Michel Sabbe (Spitsbroers, Vermist), geregisseerd door Jeroen Dumoulein (Chantal en Gent-West) en geproduceerd door Eyeworks.

Hieronder kun je de teaser voor Styx bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Een Monster
Een Monster
01x04
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
07 dec 2023 15:24 -
Dit klinkt heel interessant. En de teaser doet precies dat. Maakt nieuwsgierig naar deze serie. Ik hou hem in de gaten.
Reageer
avatar_Ezio
13 dec 2023 11:19 -
Ben benieuwd laat me verassen
Reageer
Styx