Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Strike Back krijgt een achtste en laatste seizoen

Strike Back is een Britse actieserie van de Engelse zender Sky1 en HBO/Cinemax. De serie ging in première in mei 2010. Momenteel wordt het zevende seizoen uitgezonden, dat eindigt op 29 maart.

Strike Back is een explosieve, wereldomspannende actieserie die gretig uit recente krantenkoppen put. De dramareeks draait rond twee leden van Section 20, een ultrageheime spionageafdeling van het Britse leger die zich toespitst op doelwitten met een hoge risicograad en dito prioriteit.

Video on youtube


De serie krijgt nog een laatste seizoen, zo heeft Cinemax gemeld. Maar dan is het echt voorbij met Strike Back. Oorspronkelijk was de serie gepland om te eindigen in 2015. Maar Strike Back werd een ​​jaar later opnieuw tot leven gebracht, mede dankzij de inzet van de Engelse zender Sky1. Er verscheen een aangepaste versie met een geheel nieuwe cast. Strike Back blijft zich richten op onderling verbonden criminelen en terroristen over de hele wereld, die dringend bestreden moeten worden.

In onderstaand bericht wordt gemeld dat er een zevende seizoen komt. Maar bij het Engelse Sky1 is het toch echt het achtste seizoen. HBO/Cinemax heeft de serie pas later opgepakt


Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
08x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_sarlottje
02 maa 2019 10:33 -
Jammer, maar misschien ook wel beter!
Reageer
avatar_eentje
03 maa 2019 23:27
Jammer maar inderdaad misschien een goede zaak. Ik ben nu zelf met s6 bezig en vind hem echt minder twijfek zekfs of ik s7 wel ga kijken . Zijn tenslotte nog zoveel andere leuke series
Reageer
Strike Back