Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

BBC One heeft, voor nu, de serie Strike gecanceld

BBC One heeft besloten om, voorlopig althans, geen vierde seizoen te gaan maken van de misdaadserie Strike.

De privédetective Cormoran Strike (Tom Burke) zit even zonder werk, want de BBC heeft besloten om het bij drie seizoenen te laten, voor nu in ieder geval. Auteur JK Rowling werkt op dit moment aan een vierde boek en verder, dus het zal zeker enkele jaren duren voor een nieuw seizoen gemaakt kan gaan worden voor de televisie.

Hoofdrolspelers Tom Burke en Holliday Grainger vertelden dit aan Radio Times: “Wij denken niet dat er gefilmd gaan worden tot zeker een jaar na dit jaar.”

Grainger vertelde ook dat er geen nieuwe afleveringen gemaakt gaan worden zonder het bronmateriaal: “Ik denk dat het altijd vrij duidelijk is geweest dat we nooit een seizoen hebben willen schrijven dat niet is gebaseerd op een boek.”

Als en wanneer er een nieuwe vierde seizoen en meer gaat komen van Strike dan gelooft Burke dat er een langere pauze tussen de seizoenen zal komen.

Tussen het eerste en derde seizoen zaten zeven maanden (NOTE: op mijn serie staan deze zogenaamde seizoenen als één seizoen vermeld).

Burke vertelde verder: “De producenten zijn erg blij met dit project, maar interessant is dat het misschien wat meer uitgespreid kan worden. Misschien moeten we daar wel naartoe als je denkt in de termen van het volgende boek. Ik weet helemaal niets over het volgende boek, maar ik denk dat sommige mensen dat wel weten en zij voelen dat het een vierdelig seizoen kan worden.”

Omdat Strike duidelijk niet vernieuwd is, zullen we voor nu maar zeggen dat de serie voor onbepaalde tijd zal worden bijgelegd op de begraafplaats van gecancelde series.

Hoop jij, door het vierde boek, dat er toch uiteindelijk een vierde seizoen gemaakt gaat worden?


Embed from Getty ImagesJK Rowling
Vorige aflevering
Episode 4
Episode 4
05x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_RLS90
05 maa 2018 19:24 -
Ik hoop op een nieuw seizoen. Maar goed dat ze niks zelf gaan verzinnen.
Reageer
avatar_tweemaalh
05 maa 2018 22:32 -
Niet meer dan logisch dat ze dit doen. Aangezien er nog boeken gaan volgen, vind ik dit een goed besluit. De verhaallijnen zijn stuk voor stuk erg goed, en het zou jammer zijn als de makers zonder het bronmateriaal verdergaan en onnodige risico's gaan nemen.
Reageer
Strike