Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Apple TV+ cancelt comedyserie Still Up na één seizoen

Still Up, de comedyserie van Apple TV+ over slapeloosheid met Antonia Thomas en Craig Roberts is na één seizoen stopgezet.

De serie werd eerder dit jaar stilletjes aan de kant gezet, zo werd bericht, nadat het in september 2023 van start was gegaan. Still Up is geproduceerd door I May Destroy You-maker Various Artists en gemaakt door Natalie Walter en Steve Burge.

Still Up

Still Up volgde de verrichtingen van Lisa (Thomas), een impulsieve en vrijgevochten aspirant-illustrator wiens vragen over de toekomst van haar dochter haar 's nachts wakker beginnen te houden, en de sociaal angstige maar begaafde journalist Danny, gespeeld door Roberts.

Het tweetal heeft geen geheimen, behalve hun gevoelens voor elkaar, en terwijl de wereld slaapt brengen ze hun lange nachten door met praten ondanks dat ze elkaar nooit hebben ontmoet.

Andere castleden waren Blake Harrison, Lois Chimimba, Luke Fetherston, Rich Fulcher en Sam Spiro.

Apple TV+ gaat niet verder met de serie. Thomas en Roberts werken echter opnieuw samen aan de comedy-horrorfilm The Scurry, waarin de eerste de hoofdrol speelt en de tweede de regie op zich neemt.

Thomas speelde vier seizoenen lang Dr. Claire Browne in ABC's The Good Doctor en onlangs werd onthuld dat ze terugkeert. De Britse actrice heeft ook gespeeld in onder andere het topdrama Suspect van Channel 4.

Apple TV+ is selectief over zijn internationale comedyseries. Alleen Rafe Spall-comedy Trying, waarvan het vierde seizoen vorige week van start ging, heeft meerdere seizoenen gedraaid.

Apple weigerde commentaar te geven.
Vorige aflevering
The Wedding
The Wedding
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Still Up