Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Star Trek: Strange New Worlds cast stelt zich voor

Star Trek: Strange New Worlds-teaser onthult welke 'originele' personages terugkeren.

Star Trek: Strange New Worlds onthult welke originele franchisepersonages zullen terugkeren en wie enkele van de nieuwe personages zijn die zich bij de groep voegen.

In een nieuwe promoclip die op Star Trek Day is uitgebracht, worden eerder aangekondigde castleden voor het eerst in kostuum gezien terwijl ze de rollen bevestigen die ze zullen spelen. De onthullingen zijn onder meer van Celia Rose Gooding speelt Nyota Uhura, Jess Bush speelt verpleegster Christine Chapel, Babs Olusanmokun is Dr. M'Benga, Christina Chong zal La'an Noonien-Singh tot leven brengen, Melissa Navia is luitenant Erica Ortegas en nieuw aangekondigde Bruce Horak zal Hemmer vertolken.


Ook verschijnen Ethan Peck, Anson Mount en Rebecca Romijn die hun rollen uit het tweede seizoen, van de door Sonequa Martin-Green geleide Star Trek: Discovery, van respectievelijk Spock, Christopher Pike en Number One opnieuw zullen oppakken.

De nieuwe Paramount+-serie is gebaseerd op de jaren dat Captain Christopher Pike het roer van de USS Enterprise bemande, bijna tot aan het bewind van Captain Kirk in Star Trek.
Vorige aflevering
Hegemony
Hegemony
02x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
09 sep 2021 15:57 -
Discovery heb ik afgeschreven, maar naar deze serie ben ik nog heel benieuwd. Deze Enterprise en zijn crew waren de enige reden waarom S2 van Disco nog uit te houden was ;-)
Reageer
avatar_DAVE2804
09 sep 2021 16:26 -
Ik vind Disco nog steeds oke, maar ik geef toe dat seizoen 3 het minste was tot nog toe en dat de hoofdrolspeelster minder interessant is dan sommige bijpersonages.
Reageer
Star Trek: Strange New Worlds