Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Sneaky Pete vernieuwd met een tweede seizoen

We hoeven er zeker niet stiekem over te doen, want Amazon heeft slechts een week nadat het eerste seizoen is uitgezonden de dramaserie Sneaky Pete met Bryan Cranston vernieuwd met een tweede seizoen. De serie Sneaky Pete is kritisch toegejuicht en heeft zelfs op Rotten Tomatoes een 100 procent score behaald met uitstekende recensies. Sneaky Pete is ook de op één na meest gestreamde origineel gescripte serie bij Amazon op de premièredag, na The Man In The High Castle.

Sneaky Pete vertelt het verhaal van Marius (Giovanni Ribisi) die de identiteit overneemt van zijn celgenoot Pete. Hij besluit om in te trekken bij diens lang vervreemde en nietsvermoedende familie en belandt in het familiebedrijf. Hij is een crimineel die andere criminelen oppakt en daarnaast ontdekt hij het familieleven dat hij zelf nooit gekend heeft. De serie is mede-bedacht en uitvoerend geproduceerd door Emmy-winnaar Bryan Cranston die ook een rol heeft in de serie.

Sneaky Pete ging op 13 januari 2017 in première en heeft tien afleveringen. Het tweede seizoen staat gepland voor begin 2018.


Heb jij Sneaky Pete al gezien? Zo ja, ga je kijken naar het tweede seizoen?


(vLnR) Bedenker/schrijver/regisseur Bryan Cranston, acteurs Margo Martindale, Giovanni Ribisi, Marin Ireland en showrunner Graham Yost
Vorige aflevering
The Brooklyn Potash
The Brooklyn Potash
03x10
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Sluism
20 jan 2017 12:21 -
Goed nieuws....
Reageer
avatar_anonymous
20 jan 2017 16:03 -
helemaal top
Reageer
Sneaky Pete