Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Sleepy Hollow volgt 24: Live Another Day op bij RTL5

Na 24: Live Another Day komt RTL5 deze zomer met nog een serie die ze in een versneld tempo gaan uitzenden. De fantasieserie Sleepy Hollow zal 24 vanaf 7 augustus opvolgen. Het eerste seizoen van Sleepy Hollow zal in vier weken worden uitgezonden, dat betekent drie afleveringen per avond. De laatste week zullen het zelfs vier afleveringen zijn.

Sleepy Hollow vertelt de legende van Ichabod Crane en de hoofdloze ruiter. Het verhaal is van de zestiende eeuw verplaatst naar de eenentwintigste eeuw. Dat levert voor Ichabod wat aanpassingsproblemen op die voor ons als kijker erg vermakelijk zijn. Castleden zijn onder andere; Tom Mison, Nicole Beharie, Katia Winter en Orlando Jones.

Gaan jullie net als bij 24 drie afleveringen achter elkaar kijken of staat de recorder paraat?
Vorige aflevering
Freedom
Freedom
04x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_kwebbel1979
01 jul 2014 10:07 -
Ga het helemaal niet kijken, waarom iets kijken wat je al gezien hebt
Reageer
avatar_Olga2000
01 jul 2014 19:45 -
Yes!!! Geweldig nieuws! Ik ga zeker kijken. Misschien opnemen, om leuke scenes terug te zien. Ik had al hoop dat een of andere Ned zender de serie zou uitzenden. Maar ook nog in rap tempo! Super!
Reageer
avatar_ramonmiguel27
02 jul 2014 09:51 -
Heb alles wat nu uit is al gezien. En als kan zeggen dat ik blij verrast ben. Na jaren van afwezigheid blij dat Bauer weer terug is! Zeker de moeite waard
Reageer
Sleepy Hollow