Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Videoland-serie Sleepers met Robert de Hoog krijgt derde seizoen

De misdaadserie Sleepers krijgt een derde seizoen. Dat maakte bedenker en hoofdrolspeler Robert de Hoog woensdag bekend in De Avondshow met Arjen Lubach.

"We gaan ook seizoen drie maken", zei De Hoog. De acteur, die de serie maakt met rechercheur en scenarist Simon de Waal, deelde verder geen details over het komende seizoen.

Sleepers

Sleepers gaat over rechercheur Martin (de Hoog), een crimineel die bij de politie infiltreert en na de moord op zijn surrogaatvader wordt meegesleurd in de Utrechtse onderwereld. Hij moet daarbij niet alleen zijn banden met criminelen verbergen, maar ook zijn gezin veilig zien te houden.

Het tweede seizoen van de serie ging onlangs van start op Videoland. Sleepers groeit mogelijk ook uit tot een internationale hit.

Eind vorig jaar werd bekend dat de serie is verkocht aan een groot Brits streamingplatform. Daarmee is de thriller ook te zien in het Verenigd Koninrijk, Ierland, de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland.

De cast van Sleepers bestaat uit Robert de Hoog als Martin Oudkerk, Sinem Kavus als Nora Oudkerk, Teun Kuilboer als Willem Keijzer, Lineke Rijxman als Ans van Praag, Marieke Heebink als Els Everse, Sabri Saddik als Rachid Amrabat, Nazmiye Oral als Gülshan Sur, Fahd Larhzaoui als Mohammed, Henk ten Cate als Jan-Willem en Ravi Beeuwkes als Max Oudekerk.
Video on youtube
Vorige aflevering
Last Kiss Goodbye
Last Kiss Goodbye
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Roderic1
05 feb 2024 12:36 -
Wat een spannende serie zeg, vooral seizoen 2. Ben benieuwd naar seizoen 3.
Reageer
avatar_kaliwilma
06 feb 2024 18:26 -
Dat is helemaal te gek! Ik kan niet wachten.
Reageer
avatar_Begbie
09 feb 2024 20:18 -
Kan niet wachten op nieuw seizoen
Reageer
Sleepers