Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Skymed krijgt startdatum van Paramount+ voor tweede seizoen

Paramount+ heeft de officiële trailer en de startdatum vrijgegeven voor het tweede seizoen van de medische dramaserie Skymed.

Alle negen afleveringen kunnen worden bekeken op streaming en on-demand op donderdag 11 januari, exclusief op Paramount+ en de volgende dag in alle internationale markten van Paramount+ buiten Canada.

Skymed

De serie volgt de triomfen en beproevingen van jonge medici en piloten die luchtambulances vliegen door Noord-Canada. Het nieuwe seizoen verweeft intense persoonlijke reizen met verbluffende medische reddingen in de meest afgelegen omstandigheden en dwingt de diverse groep medische hulpverleners in intense noodsituaties terecht te komen terwijl ze op elkaar blijven vertrouwen om 20.000 voet in de lucht te overleven. Terwijl Skymed zich uitbreidt, kun je nieuwe avonturen, liefdesverdriet en uitdagingen verwachten terwijl het team worstelt met wat het echt betekent om volwassen te worden en ontdekt of ze samen kunnen groeien of uit elkaar.

Terugkerend in seizoen twee zijn Natasha Calis als Hayley, Morgan Holmstrom als Crystal, Praneet Akilla als Chopper, 'Ace' Aason Nadjiwon als Bodie, Mercedes Morris als Lexi, Thomas Elms als Nowak en Kheon Clarke als Tristan, naast de nieuwe vaste acteurs Sydney Kuhne als Stef, Ryan Ali als Reese en Nadine Whiteman-Roden als Dr. Yana Noah. Hun terugkerende rollen worden overgenomen door Braeden Clarke als Jeremy, Emilia McCarthy als Madison en Aaron Ashmore als Wheezer.

Skymed wordt geproduceerd door Piazza Entertainment in samenwerking met CBC en CBS Studios. De serie is bedacht door Julie Puckrin en geïnspireerd op haar zus en zwager, die elkaar leerden kennen als vliegend luchtambulancepersoneel. Puckrin is ook uitvoerend producent, samen met Vanessa Piazza en Gillian Hormel. Vanuit Manitoba werken Rhonda Baker en Carrie Wilkins als producenten. Buiten Canada wordt SkyMed internationaal gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.

Hieronder kun je de trailer voor het tweede seizoen van Skymed bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Out with a Bang
Out with a Bang
02x09
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Skymed