Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Kleine reünie voor tweede seizoen Freeform-comedy Single Drunk Female

Fans van de Freeform-comedyserie Single Drunk Female zullen in seizoen twee een Breakfast Club-reünie zien.

Molly Ringwald (foto onder) zal een gastrol spelen in een aflevering naast vast castlid Ally Sheedy. De twee actrices speelden samen in de klassieke comedyfilm van John Hughes uit 1985. De film had ook rollen voor Emilio Estevez, Judd Nelson, Anthony Michael Hall en Paul Gleason en de bijbehorende filmsong 'Don't You (Forget About Me)' van Simple Minds werd een nummer 1-hit in Nederland en een nummer 2-hit in België.



De serie Single Drunk Female, met behalve Sheedy verder Sofia Black-D'Elia, Rebecca Henderson, Sasha Compère, Lily Mae Harrington en Garrick Bernard in de hoofdrollen, volgt een vrouw, Samantha, die gedwongen wordt bij haar moeder in te trekken en te ontnuchteren om uit de gevangenis te blijven.

Entertainment Weekly onthulde het volgende over Ringwalds rol in de Freeform-serie:

"Ringwald speelt Alice, Carol's wrange, geestige, 'perfecte' schoonzus en Sam's favoriete tante. Alice doet de dingen altijd net iets beter dan Carol, net genoeg om haar te raken, en Sam verafgoodt haar."

Single Drunk Female komt begin 2023 terug, maar een exacte premièredatum is nog niet vastgesteld. Het eerste seizoen is te zien bij Disney+.
Video on youtube
Vorige aflevering
Group of Drunks
Group of Drunks
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Single Drunk Female