Single Drunk Female

7.6 / 10
30 min
Comedy
Volg deze serie
7.6 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2021 - heden
NetwerkFreeform
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min2021 - heden
Genres:Comedy
Netwerk:Freeform
Single Drunk Female is een Amerikaanse komedieserie van de zender Freeform. De serie ging in première in 2021.

Na een spectaculair gênante publieke inzinking, wordt de alcoholiste Samantha Fink gedwongen om terug naar huis te verhuizen met haar "Smother" om nuchter te worden en gevangenisstraf te vermijden. Maar wanneer haar BFF uit haar jeugd verrassend nieuws onthult, begint Samantha te ontdekken dat er een dunne lijn is tussen een feestbeest en een lopende ramp.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Single Drunk Female.

Populaire reacties (1)

avatar Christophe
9
31 aug 2022
Even doorbijten bij de eerste aflevering, da's mijn advies, want wat daarna volgt is een warme, lieve feelgood serie, verpakt in een cynische laag levensmoeheid.
In deze serie groeien de personages. They grow on you zoals ze in het Engels zeggen. Je zult er geen spijt van krijgen als je even doorzet en de tweede en derde aflevering er ook bij neemt.
Mooi acteerwerk ook. En goeie sfeersetting, wat ik belangrijk vind in series zoals deze, die het daar voor een stuk ook van moeten hebben.

Vergelijkbare series

Single Drunk Female