Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
8
Peter Rotthier geeft "Shooter - Seizoen 2 (DVD)" een 8.
Geschreven door Peter Rotthier op 11 Maart 2019.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Shooter - Seizoen 2 (DVD)

Het eerste seizoen van Shooter, opgebouwd rond scherpschutter Bob Lee Swagger (Ryan Philippe, Damages), was een aangenaam kijkstuk met een einde dat niet noodzakelijk om een vervolg vroeg. Toch werd besloten om een tweede seizoen te maken van Shooter (inmiddels is er ook al een derde en laatste seizoen verschenen op Netflix).

In het tweede seizoen, dat uit acht afleveringen bestaat, wordt hij samen met de kompanen waarmee hij strijd leverde in Afghanistan in Duitsland verwacht voor een viering. Tijdens hun verblijf daar wordt er echter een aanslag op hun leven gepleegd. Swagger ontdekt dat er iemand op uit is om zijn hele team uit te moorden.

Alleen is het weer jammer dat net als bij de uitgave van het eerste seizoen, deze dvd niets van extra’s bevat.

Ondanks de gebeurtenissen uit het eerste seizoen wordt Swagger bijna gedwongen om opnieuw samen te werken met zijn ex-team maat Isaac Johnson (Omar Epps, House M.D.), wiens vrouw de aanslag niet heeft overleefd. Al vlug blijkt dat een belangrijke pion achter de aanslag de Tsjetsjeense scherpschutter Solotov (Josh Stewart, Criminal Minds) blijkt te zijn, een oude tegenstander van Swagger.

Dit gegeven zorgt weer voor een spannende rollercoaster die je acht afleveringen lang in de ban houdt. Met zijn duurtijd van vijf uur en éénentwintig minuten is dit tweede seizoen ook uitermate geschikt als bingewatch kijkstuk voor een natte zaterdag of zondag tijdens de komende lentemaanden. Net zoals in het eerste seizoen wordt het verhaal goed uitgespit zodat Shooter geen actiereeks is waar je constant overspoeld wordt met gewelddadige scenes. De makers maken ook nu weer gebruik van flash backs, die in dit seizoen veelvuldig Swaggers tijd in Afghanistan belichten. Maar ook het thuisfront krijgt redelijk veel aandacht zodat het verhaal geregeld toch wat rustpunten krijgt.

Shooter (2016)
© USA Network


Alleen is het weer jammer dat net als bij de uitgave van het eerste seizoen, deze dvd niets van extra’s bevat. Misschien moeten we daarop wachten tot de dvd-versie van seizoen drie in de winkels ligt, of is dat nu ijdele hoop?
Volg Shooter (2016)
Vorige aflevering
Red Light
Red Light
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Shooter (2016)