Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Riches gecanceld na één seizoen door Prime Video

Prime Video gaat niet door met een tweede seizoen van de dramaserie Riches. De maker/uitvoerend producent van de serie, Abby Ajayi, deelde vrijdag het nieuws over het einde van de serie op Instagram.

"Vorig jaar rond deze tijd lanceerden we," schreef ze, verwijzend naar de première van Riches op 2 december 2022 op Prime Video. "Veel liefde voor dit ongelooflijke ensemble van acteurs en onze fantastische crew. Dank aan iedereen die ons heeft gesteund. Zo trots dat we deze serie mochten maken."

Ajayi ging verder met het teasen van het tweede seizoen dat ze had voorbereid, zoals blijkt uit het notitieblok Reaches 2 in een van de foto's bij de post.

Riches

Riches was een coproductie, waarbij Amazon Studios in 2021 de ITV-serie instapte en de rechten ophaalde in de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Scandinavië en Sub-Saharisch Afrika.

Volgens bronnen heeft de zender de producenten en distributeur Banijay Rights een tijdje geleden laten weten dat er geen tweede seizoen komt. ITV heeft de status van de serie in Groot-Brittannië niet bekendgemaakt en er werd gezegd dat de serie aan andere Amerikaanse kopers zou kunnen worden verkocht, maar Ajayi's bericht laat het klinken alsof Riches voorbij is.

De cast van de serie bestaat uit Deborah Ayorinde, Hugh Quarshie, Sarah Niles, Brendan Coyle, Hermione Norris, Adeyinka Akinrinade, Ola Orebiyi, C.J. Beckford, Nneka Okoye en Emmanuel Imani.

Riches, dat parallellen trekt met HBO's Succession, begint met self-made miljonair Stephen Richards (Quarshie) die een beroerte krijgt. De geheimen en leugens van zijn familie komen aan de oppervlakte en de toekomst van zijn miljoenenbedrijf in cosmetica komt in gevaar als de levens van de kinderen uit zijn twee huwelijken beginnen te botsen.

Ajayi noemde het drama een "liefdesbrief aan zwart Londen" en voegde eraan toe dat het "spannend was om de familie Richards te creëren en hun rijkdom, ambitie en immigrantengraat te vieren".

Riches is afkomstig van Been So Long producent Greenacre Films in samenwerking met Monumental Films van ITV Studios. Nadine Marsh-Edwards, Amanda Jenks, Alison Owen en Alison Carpenter zijn verantwoordelijk voor de productie. Ajayi regisseerde ook samen met Darcia Martin en Sebastian Thiel.
Video on youtube
Vorige aflevering
Forgive, Maybe. Forget, Never.
Forgive, Maybe. Forget, Never.
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Riches