Queen Sono

6.6 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor Queen Sono

Netflix heeft zijn eerste Afrikaanse original verlengt met een tweede seizoen.

Queen Sono, met Pearl Thusi (Quantico), in de titel rol debuteerde 28 februari op Netflix. De serie is bedacht door Kagiso Lediga en Tamsin Andersson, die eerder samen met Thusi werkten aan de film Catching Feelings.

Verwacht wordt dat de productie voor seizoen twee eind dit jaar gaat beginnen. Door het succes van Queen Sono werkt Netflix aan een tweede Afrikaanse original, Blood & Water. Een dramaserie dat zich afspeelt in Kaapstad.Een hoog opgeleide Zuid-Afrikaanse spion (Pearl Thusi) krijgt te maken met veranderende relaties in haar persoonlijke leven terwijl ze haar meest gevaarlijke missie tot nu toe op zich neemt.

Vorige aflevering
State of Emergency
State of Emergency
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
Gisteren, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
vrijdag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
vrijdag, 10:02
1