Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Power Book III: Raising Kanan vernieuwd met een vijfde seizoen

Power-fans, verheug je! Power Book III: Raising Kanan komt terug voor een vijfde seizoen.

Starz heeft de prequelserie een vervroegde vernieuwing gegeven na de finale van seizoen drie in februari. Seizoen vier is momenteel in productie in New York. Het nieuws komt kort na de aankondiging dat de focus van het netwerk is verschoven naar het maken van nieuwe spin-offs in plaats van de huidige seizoenen die te lang duren om kosten te besparen en het nieuws dat Power Book II: Ghost na vier seizoenen stopt.

Power Book III: Raising Kanan

Power Book III: Raising Kanan verkent het vroege leven van ieders favoriete schurk Kanan Stark, oorspronkelijk gespeeld door 50 Cent in de originele serie Power en toont zijn evolutie van naïeve tiener tot moordende schurk.

Seizoen drie zag een epische krachtmeting tussen Kanan (Mekai Curtis) en Raq (Patina Miller), wat resulteerde in een paar verrassingsdoden en de terugkeer van een fanfavoriet personage. De serie heeft MeKai Curtis in de titelrol van Kanan, Tony -en Grammy Award-winnares Patina Miller als zijn moeder Raquel 'Raq' Thomas en London Brown als Marvin Thomas.

"We weten dat onze fans niet genoeg kunnen krijgen van Raising Kanan. Terwijl de onvermijdelijke evolutie van deze jonge man in een moordenaar zich afspeelt, wisten we dat we nog veel meer backstory te delen hadden in deze steeds verder escalerende familiesaga," aldus Kathryn Busby, President of Original Programming voor Starz. "Terwijl we doorgaan met het uitbreiden van het verhaal binnen het Power-universum, kijken we uit naar hoe dit verhaal kan kruisen met andere Power-personages tijdens dit prequel-tijdperk."

Hoewel Power Book II: Ghost ten einde loopt, is er een nieuwe prequelserie in aantocht. Starz is bezig met de ontwikkeling van Origins, een oorsprongsverhaal van OG-personages Ghost en Tommy.

Origins is de vierde spin-off van de razend populaire serie Power, voorafgegaan door Power Book II: Ghost, waarvan het tweedelige laatste seizoen op vrijdag 7 juni verschijnt, Power Book III: Raising Kanan en Power Book IV: Force, waarvan momenteel het derde seizoen wordt opgenomen in Chicago.

Zoals eerder vermeld, zou het geen verrassing zijn om de acteurs die zijn ingehuurd om de jongere versies van Ghost en Tommy te spelen - in Power gespeeld door respectievelijk Omari Hardwick en Joseph Sikora - te zien verschijnen in Power Book III: Raising Kanan. Om volwassen Tommy's vervolgserie Force te lanceren, verscheen hij in de finale van het eerste seizoen van Power Book II: Ghost.

Bedenker Sascha Penn keert terug als showrunner en uitvoerend producent voor seizoen vijf van Power Book III: Raising Kanan. De Power Universe-serie wordt geproduceerd door de bedenker en showrunner van de originele Power, Courtney A. Kemp via haar productiemaatschappij End of Episode, Curtis '50 Cent' Jackson via G-Unit Film and Television en Mark Canton via Canton Entertainment. Chris Selak is ook uitvoerend producent. Lionsgate Television produceert de serie voor Starz.
Vorige aflevering
MADE YOU LOOK
MADE YOU LOOK
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Power Book III: Raising Kanan