Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Frank Grillo gecast in het seizoen twee van Peacemaker (2022)

James Gunn's populaire DC-serie Peacemaker (2022) cast Frank Grillo voor het tweede seizoen.

Gunn kondigde het nieuws vrijdag aan op Instagram en onthulde dat Grillo (foto onder) de rol van Rick Flag Sr. zal hernemen, het personage dat hij van stem voorziet in Gunn's aankomende animatieserie Creature Commandos.

15379 Frank Grillo

De Suicide Squad spin-off met John Cena in de hoofdrol volgt de escapades van Peacemaker, een rol die Cena heeft gecreëerd in Gunn's film uit 2021. Peacemaker is een ijdele man die koste wat het kost gelooft in vrede, ongeacht hoeveel mensen hij daarvoor moet doden.

De cast van de serie bestaat verder uit Danielle Brooks, Jennifer Holland, Freddie Stroma, Chukwudi Iwuji, Steve Agee en Robert Patrick.

Gunn deelde vorige maand dat de productie van seizoen twee was begonnen en deelde een foto van de set. Hij merkte ook op dat hij voor Peacemaker (2022) seizoen twee "een aantal afleveringen zou regisseren", zoals tijdens de opnames van zaterdag, "Maar er zijn drie andere geweldige regisseurs die zich bij me aansluiten voor het seizoen."

Gunn schreef alle acht afleveringen van het eerste seizoen van Peacemaker (2022) en regisseerde er vijf, waaronder de eerste. Gunn, Safran en Matt Miller zijn de uitvoerend producenten van de serie, met Cena als co-uitvoerend producent en Stacy Littlejohn als adviserend producent.

Peacemaker (2022) is gebaseerd op personages van DC en wordt geproduceerd door Gunn's Troll Court Entertainment en The Safran Company in samenwerking met Warner Bros Television.

Grillo speelde vaste rollen in de series Kingdom van Audience Network en The Gates van ABC. Hij was ook te zien in een terugkerende rol in Billions van Showtime en Prison Break van Fox.

Vorige aflevering
It's Cow or Never
It's Cow or Never
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Tamino
19 Mei 2024 20:12 -
Frank Grillo gecast in het tweede seizoen van Peacemaker
Reageer
Peacemaker (2022)