Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

AMC geeft Parish met Giancarlo Esposito een premièredatum, poster en trailer

Giancarlo Esposito keert na Breaking Bad en Better Call Saul terug naar AMC met Parish, een thriller die zich afspeelt in New Orleans.

Esposito speelt de rol van Gracian 'Gray' Parish, een familieman en trotse eigenaar van een luxe autoservice in The Big Easy. Bekijk de eerste volledige trailer en de poster onderaan dit nieuwsbericht.

Parish

Tijdens zijn toespraak op AMC's TCA press tour dinsdag zei Esposito dat New Orleans een "stad van demonen" is.

"Het is een stad met een meerderheid aan kerken, meer dan elke andere stad in Amerika," zei hij. "Het is een stad met bars op elke hoek, waar je tot 04.00 uur 's nachts kunt feesten. Het lijkt een plek waar je een keuze moet maken en onze serie gaat veel over de keuzes die Gracian Parish maakt, of dat nu goede of slechte keuzes zijn en hoe die zijn familie beïnvloeden. Het ging zo veel over de familie en de gemeenschap, niet alleen over de stad, maar ook over twee verschillende mannen en hun families en hoe ze omgaan met de omstandigheden om hen heen. Dit was een stad die de juiste was."

De serie start op 31 maart op AMC en de AMC+ streamingdienst na de finale van The Walking Dead: The Ones Who Lives.

Esposito, die zei dat het ongeveer acht jaar heeft geduurd om de serie op het scherm te krijgen, deelde dat het naar andere steden zou kunnen verhuizen als het wordt vernieuwd met een tweede seizoen

"Er zijn andere steden zoals deze, en wie weet waar we in de toekomst naartoe kunnen gaan," voegde hij eraan toe, "maar op dit moment lijkt de wereld een plek te zijn waar je worstelt met de geesten van je verleden en de geesten van je toekomst."

Parish volgt het gelijknamige personage, wiens zoon op gewelddadige wijze wordt vermoord en zijn bedrijf instort. Een ontmoeting met een oude vriend uit zijn tijd als chauffeur brengt oude gewoontes weer naar boven en stuurt hem op een gevaarlijke koers met een gewelddadig crimineel syndicaat.

De serie is gebaseerd op de Britse serie The Driver, met in de hoofdrollen Zackary Momoh (Seven Seconds) als de Zimbabwaanse gangster The Horse uit New Orleans, Paula Malcomson (Ray Donovan) als Rose, de vrouw van Parish en moeder van zijn twee kinderen. Skeet Ulrich (Riverdale) is Colin, een oude bekende van Gray.

Bonnie Mbuli (Noughts and Crosses) speelt Shamiso Tongai, The Horse's slimme en beschermende oudere zus, Ivan Mbakop (Marvel's Hawkeye) is te zien als Zenzo, The Horse's broer, Arica Himmel (Mixed-ish) is Gray en Rose's dochter Makayla en Dax Rey speelt The Horse's zoon Luke. Bradley Whitford (The Handmaid's Tale) heeft een terugkerende rol als Anton, het charmante en intelligente gezicht van industriële zaken in Louisiana die heimelijk aan het hoofd staat van een criminele organisatie. Zijn geschil met de mensenhandelaren van The Horse brengt hem in conflict met Parish. Amanda Brugel (The Handmaid's Tale) speelt een gastrol als Zuster Anne, die een mysterieus verleden heeft met Gray.

Parish wordt geproduceerd door AMC Studios, in samenwerking met A+E Studios en Thruline Entertainment.

Danny Brocklehurst is medebedenker en uitvoerend producent. Eduardo Javier Canto en Ryan Maldonado fungeren als showrunners en uitvoerend producenten.

Giancarlo Esposito produceert ook samen met Brocklehurst, Poyser, Theo Travers, Jolyon Symonds en David Morrissey voor Scribbler Films, Josh Kesselman, Danny Sherman, Barry Jossen en Tana Jamieson voor A+E Studios en Nicola Shindler van Red Production.

Hieronder kun je de poster en trailer voor Parish bekijken.

14788 poster Parish
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Parish