Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Nieuwe acteurs gecast in terugkerende rollen voor Only Murders in the Building seizoen vier

Only Murders in the Building voegt vier nieuwe acteurs toe aan de sterrencast van seizoen vier.

Richard Kind, Daphne Rubin-Vega, Catherine Cohen en Jin Ha (onder op de foto van links naar rechts) zullen verschijnen in terugkerende rollen.

15200 Only Murders-cast

Details over het plot en de karakterbeschrijvingen van het nieuwe seizoen zijn nog niet bekend. We weten echter wel dat de nieuwe afleveringen zich zullen richten op het ontrafelen van de moord op Sazz Pataki (Jane Lynch), de verbijsterend identieke stuntdubbelaar van Charles-Haden Savage (Steve Martin) uit zijn jaren in de serie Brazzos en de heropleving daarvan in 2020.

Craig Erwich, president van de Disney Television Group, onthulde in een interview dat het trio van Only Murders in the Building, Charles, Oliver (Martin Short) en Mabel (Selena Gomez), het nieuwe seizoen zullen beginnen met een reis naar Los Angeles voordat ze terugkeren naar The Arconia in hun zoektocht naar de moordenaar van Sazz.

Nieuwe toevoegingen zijn Molly Shannon, Eva Longoria, Eugene Levy, Zach Galifianakis, Desmin Borges, Siena Werber en Lilian Rebelo. Meryl Streep zal de rol van Loretta Durkin uit seizoen drie hernemen.

In de finale van seizoen drie - na haar veelgeprezen optreden in Olivers Broadway-succes Death Rattle Dazzle - kreeg Loretta twee aanbiedingen voor producties waarvoor ze naar Los Angeles moest verhuizen. Haar nieuwe minnaar Oliver vindt dit een goed idee omdat hij dan de City of Angels kan bezoeken. Mabel's nieuwe liefde Tobert (Jesse Williams) is ook op weg naar het westen, en verrassend genoeg wil ze ook graag even weg uit New York.

De Emmy-genomineerde comedyserie, geproduceerd door 20th Television, is bedacht en geschreven door Steve Martin en John Hoffman, die samen met Short, Gomez, Dan Fogelman en Jess Rosenthal de productie verzorgen.

In het oog springende serierollen voor veteraanacteur Kind zijn onder meer Captain Stan Yenko in East New York van CBS, Sam Myers in Prime Video's Red Oaks, Joey Rathburn in HBO's Luck en Paul Lassiter in ABC's Spin City. Ook was hij onlangs te zien in de televisiefilm Mr. Monk's Last Case voor Peacock.

De New Yorkse theateractrice Rubin-Vega was onlangs te zien in The Changeling van Apple TV+. Ze hielp het toneelstuk Empanda Loca om te zetten in de podcast The Horror of Dolores Roach, die vervolgens werd bewerkt tot een televisieserie voor Prime Video.

Actrice, komiek en zangeres Cohen is vooral bekend van haar populaire Netflix-comedyspecial The Twist...? She's Gorgeous. Dezelfde liveshow leverde haar de titel van Beste Nieuwkomer op het Edinburgh Comedy Festival op. Serierollen zijn onder andere in What We Do in the Shadows van FX en Comedy Central's Awkwafina is Nora from Queens en Broad City.

Jin Ha speelt in de Apple TV+ serie adaptatie van Min Jin Lee's veelgeprezen roman Pachinko samen met Youn Yuh Jung en Minha Kim. De serie, waarvan de opnames van het tweede seizoen onlangs zijn afgerond, volgt een familie van vier generaties, die in de moderne tijd wordt geleid door Solomon (Ha) en zijn grootmoeder (Jung). Eerdere serierollen zijn onder andere in FX/Hulu's Devs met Nick Offerman en Sonoya Mizuno en het eerste seizoen van de HBO Max-serie Love Life (2020) met Anna Kendrick.
Vorige aflevering
Opening Night
Opening Night
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Only Murders in the Building