Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Teaser trailer derde seizoen Only Murders in the Building introduceert Meryl Streep

De eerste teaser trailer van Only Murders in the Building seizoen drie arriveert en onthult de komst van Meryl Streep in Hulu's hit moord-mysterie comedyserie.

Slechts een paar maanden nadat haar casting voor de serie was bevestigd, onthult de eerste teaser van Only Murders in the Building seizoen 3 de komst van Meryl Streep.

De Hulu-serie draait om een trio van buren die in hetzelfde flatgebouw wonen en elkaar ontmoeten door hun gedeelde liefde voor true-crime podcasts, alleen worden ze in meerdere mysteries getrokken waardoor hun eigen leven in gevaar komt als ze hun eigen podcast maken.

Geleid door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez, heeft Only Murders in the Building lovende kritieken in de eerste twee seizoenen gekregen.

Only Murders in the Building

Bijna een jaar na de terugkeer van het tweede seizoen onthuld Hulu de teaser voor het derde seizoen. De video laat weliswaar niet veel zien van het derde seizoen, maar biedt wel een blik op de komst van Meryl Streep's nieuwe personage. De teaser van Only Murders in the Building seizoen drie laat ook de eerste beelden zien van de terugkeer van Paul Rudd, na zijn cameo-optreden aan het eind van vorig seizoen.

Hoewel de teaser van Only Murders in the Building seizoen drie misschien niet veel onthult over de algemene lijn van het seizoen, biedt hij wel enig inzicht in wat Streep te wachten staat. De beelden tonen Streep die deelneemt aan een lezing van het script voor het Broadway toneelstuk dat Short's Oliver bleek te regisseren aan het einde van Only Murders in the Building seizoen twee, waar Paul Rudd's schijnbare ondergang plaatsvond.

Oplettende kijkers zullen zeker het naambordje voor Streep opmerken in de Only Murders in the Building seizoen 3 teaser dat twee namen heeft, wat erop wijst dat ze zowel een acteur als een personage speelt in Olivers toneelstuk. Hoewel het bordje in de beelden net buiten beeld is, lijkt er een andere naam op te staan dan die van de Oscarwinnende ster, wat erop lijkt te wijzen dat ze geen gefictionaliseerde versie van zichzelf zal spelen, zoals het geval was met Amy Schumer en Sting in de eerdere seizoenen van de hitserie.

Only Murders in the Building

Het is momenteel onduidelijk hoe belangrijk Streep is voor Only Murders in the Building seizoen drie, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat ze slechts een bijrol speelt in de Hulu-serie. In de finale-aflevering van het tweede seizoen waarschuwde Martin's Charles-Haden Rudd's Ben om uit de buurt te blijven van een onbekend vrouwelijk persoon te blijven, wat volgens de theorieën aanvankelijk in de richting van zijn dochter wees.

Echter, gezien Streep's betrokkenheid bij het stuk lijkt het net zo waarschijnlijk dat het haar personage is waar hij voor waarschuwt. Aangezien eerdere seizoenen van de serie iets meer dan een jaar na het begin van het filmen in première gingen, lijkt het waarschijnlijk dat het publiek tot 2024 zal moeten wachten om meer te weten te komen over Streep's rol in Only Murders in the Building seizoen drie.
Video on youtube
Vorige aflevering
Opening Night
Opening Night
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Only Murders in the Building