Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Een derde seizoen voor Hulu's Only Murders in the Building

Only Murders in the Building is moorddadig goed voor Hulu, dus is Hulu ook goed voor de comedyserie.

De streamer heeft een derde seizoen van de serie besteld bij 20th Television. Het eerste seizoen debuteerde als de meest bekeken comedyserie in de geschiedenis van Hulu Originals en wordt beschouwd als een favoriet in verschillende categorieën in de aanloop naar de Emmy-nominaties op 12 juli aanstaande. Nieuwe afleveringen van het huidige tweede seizoen worden wekelijks op dinsdag uitgezonden.

In de comedy spelen Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez de hoofdrollen. Het is van co-creators en schrijvers Steve Martin en John Hoffman (Grace and Frankie). Martin en Hoffman produceren samen met Short, Gomez, This Is Us-bedenker Dan Fogelman en Jess Rosenthal.

"Only Murders in the Building is het ware kroonjuweel van ons programma," zei Craig Erwich, President van Hulu Originals en ABC Entertainment, in een verklaring. "De aantrekkingskracht over generaties heen, de mix van humor en hart, en de echt originele aanpak zijn een kenmerk van en een testament voor het werk van Dan, John, Steve, Marty en Selena. We zijn dankbaar dat we de verhalen van Charles, Oliver en Mabel kunnen blijven vertellen aan kijkers die ons consequent hebben laten zien dat ze hunkeren naar meer van dit verhaal."


Hier de synopsis van het tweede seizen: Na de schokkende dood van Arconia Board President Bunny Folger, racen Charles, Oliver en Mabel om haar moordenaar te ontmaskeren. Echter, drie (ongelukkige) complicaties volgen: Het trio wordt publiekelijk betrokken bij Bunny's moord, ze zijn nu de onderwerpen van een concurrerende podcast, en ze krijgen te maken met een stel New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd.

In Nederland is de serie te zien bij Disney+, elke dinsdag komt er een nieuwe aflevering uit. Wanneer het derde seizoen van start zal gaan is nog niet bekend, maar de verwachting is 2023.
Video on youtube
Vorige aflevering
Opening Night
Opening Night
03x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_saskya
05 aug 2022 09:16 -
Leuke serie! Heb me met seizoen 2 nog meer vermaakt dan met seizoen 1. Dus kom maar op met s3
Reageer
Only Murders in the Building