New Girl

7.9 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Jos Herbrink geeft "New Girl - Eerste aflevering" een 0.
Geschreven door Jos Herbrink op 5 november 2012.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

New Girl - Eerste aflevering

New Girl is een nieuwe serie van Fox die afgelopen donderdag haar première beleefde. De serie draait om Jess, gespeeld door Zooey Deschanel die, nadat haar relatie met haar vreemdgaande vriendje ten einde is gekomen, op zoek is naar een nieuwe woning. Ze komt terecht bij een groep van drie mannen die op zoek zijn naar een kamergenoot.

Deze mannen hebben eigenlijk helemaal geen behoefte aan een vrouw in huis, en al helemaal niet eentje zoals Jess. Jess is een beetje raar, zingt constant liedjes voor zichzelf en moet nodig zeven keer per dag Dirty Dancing kijken om over haar relatie heen te komen. Maar ze krijgt het toch voor elkaar om er te mogen komen wonen, en dan begint de gekkigheid en de lol pas echt.

New Girl is geen origineel verhaal, maar de uitvoering maakt deze serie absoluut de moeite waard. Zooey Deschanel maakt van Jess een ontzettend leuke en aandoenlijke vrouw. Tenzij je een hart van steen hebt zul je direct vallen voor haar gekke charmes.

De heren met wie Jess het appartement deelt zijn stuk voor stuk goed gecast en neergezet. Nick, een barkeeper die ook onlangs gedumpt is en zich als een soort grote broer om Jess ontfermt. Schmidt, een eikel van het eerste uur met een superklein hartje en Coach, een fitness trainer die niet met vrouwen kan communiceren zonder direct te gaan schreeuwen.

Een hele hoop elementen maken New Girl de moeite waard. De tofste toevoeging van deze serie? De douchebag jar. Elke keer als Schmidt iets eikeligs zegt dat echt niet door de beugel kan moet hij een dollar aan de douchebag jar doneren. Een potje dat dus snel vol is.

New Girl is een leuke, frisse comedyserie die sterk van start gaat. Het is vermakelijk en tegelijk vertederend om naar te kijken. Ik hoop dat de serie deze lijn goed kan vasthouden. Als dat zo is, kunnen we namelijk een waar komisch pareltje toevoegen aan onze lijstjes.
Volg New Girl
Vorige aflevering
Engram Pattersky
Engram Pattersky
07x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TheShepherd
26 sep 2011 11:11 -
Helemaal mee eens!
Deze serie bewijst dat een serie echt niet super origineel hoeft te zijn, als het maar goed geschreven is...
Reageer

Nieuwste recensies

Bäckström (2020) - Seizoen 1

8

Lovecraft Country - Seizoen 1

6

The 100 - Seizoen 7

7.5

For All Mankind - Seizoen 1

9

The Last Kingdom - Seizoen 4

7

The Boys - Seizoen 2

9.5