Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

David James Elliott speelt Harmon Rabb Jr. in NCIS: Los Angeles

David James Elliott is binnenkort te zien als Navy Captain Harmon Rabb Jr. in de serie NCIS: Los Angeles. Hij verschijnt in de aflevering van 12 mei, met als titel The Guardian.

David James Elliott speelde deze rol eerder vele jaren geleden in de serie JAG, die de voorloper is van NCIS: Los Angeles.

In de aflevering van 12 mei wordt het NCIS-team geconfronteerd met ISIS-sympathisanten die van plan zijn een aanval op Amerikaanse vliegdekschepen uit te voeren. De terroristische dreiging zal ertoe leiden dat Callen (Chris O'Donnell) en Sam (LL COOL J) rechtstreeks samenwerken met Rabb (David James Elliott), de XO-kapitein van de USS Intrepid.


David James Elliott

"Ik was heel enthousiast om een ​​kans te krijgen om opnieuw met David James Elliott samen te werken", aldus showrunner R. Scott Gemmill, die ook betrokken was bij JAG. "Ik heb de eerste vier seizoenen van JAG met hem gedaan, dus om weer te kunnen samenwerken is geweldig. Beide entiteiten zullen alle hulp nodig hebben die ze kunnen krijgen als ze worden geconfronteerd met de grootste uitdaging van hun loopbaan."
Vorige aflevering
New Beginnings (2)
New Beginnings (2)
14x21
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
NCIS: Los Angeles