Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Katrina Law voegt zich bij de cast van NCIS

Cast uitbreiding voor NCIS, Katrina Law (Hawaii Five-O) zal aan het eind van seizoen achttien in de rol van Agent Jessica Knight kruipen.

Katrina Law (Hawaii Five-0) voegt zich bij de cast van NCIS. Ze gaat de rol van special agente Agent Jessica Knight vervullen. Ze is gespecialiseerd is in gijzelingonderhandelingen en kan met vaardigheid dagelijks risicovolle operaties afhandelen. Het personage was al eens te zien in een aflevering, genaamd React. Law zal in de laatste twee afleveringen van het achttiende seizoen verschijnen.

Eind vorig maand maakte CBS bekend een NCIS spin-off te beëindigen, maar bestelde het netwerk ook weer een nieuwe spin-off. Over de toekomst van NCIS werd nog niks bekend gemaakt. Law heeft nu een terugkerende rol, maar er bestaat een kans dat ze in mogelijke volgende seizoenen een reguliere rol krijgt.


Katrina Law
Vorige aflevering
Heartless
Heartless
21x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_DAVE2804
16 maa 2021 16:42 -
Een heel klein beetje vreemd artikel. Er is nog geen beslissing genomen over een eventueel nieuw seizoen van NCIS. Dus deze actrice doet voorlopig maar in twee afleveringen mee. Gewoon een gastrol dus, die ze toevallig dan in totaal drie afleveringen heeft gespeeld (aangezien ze al een keer eerder in die rol te zien was). Wat is dan precies de nieuwswaarde? Bovendien voegt ze zich op dit moment (nog) niet bij de cast, want dat zou betekenen dat zij een vaste rol zou krijgen in de serie.
Reageer
avatar_sarlottje
16 maa 2021 21:59
Bijgewerkt op: 16 maa 2021 22:00
Hi,
Volgens een website dat het meestal bij het juiste eind heeft, krijgt Katrina een terugkerende rol.
https://deadline.com/2021/03/ncis-katrina-law-cbs-series-recurring-1234711878/
Reageer
NCIS