Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Narcos: Mexico in februari bij Netflix

Narcos: Mexico is een Amerikaanse misdaadserie van Netflix. De serie volgt de opmars van het Guadalajara-kartel, terwijl een Amerikaanse DEA agent er achter komt hoe gevaarlijk het kan zijn om zo’n groep in Mexico te volgen.

De serie Narcos: Mexico ging in première in november 2018 en het eerste seizoen bestond uit tien afleveringen. Netflix heeft nu bekend gemaakt dat het tweede seizoen op 13 februari 2020 beschikbaar komt. Er zijn enkele nieuwe castleden, waaronder Sosie Bacon als Mimi Webb Miller en Scott McNairy als Walt Breslin.
Narcos: Mexico neemt ons mee naar de oorsprong van de moderne drugsoorlog. De tijd waarin de Mexicaanse drugshandel een ongeorganiseerde samenwerking was van zelfstandige kwekers en dealers, verandert wanneer Félix Gallardo (Diego Luna) in de jaren ’80 het roer overneemt en smokkelaars samenbrengt om zo een imperium uit te bouwen: het Guadalajara-kartel. Wanneer DEA-agent Kiki Camarena (Michael Peña) samen met zijn vrouw en jonge zoon van Californië naar Guadalajara verhuist, ontdekt hij al snel dat zijn nieuwe opdracht veel uitdagender is dan hij voor mogelijk hield.
Vorige aflevering
Life in Wartime
Life in Wartime
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Narcos: Mexico