Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

ITV vernieuwt Mr Selfridge met een vierde seizoen

Terwijl het derde seizoen nog bezig is heeft ITV het weelderige periode drama, Mr Selfridge, vernieuwt met een vierde seizoen. Het vierde seizoen zal tien afleveringen krijgen.

Jeremy Piven (Entourage) zal terugkeren als de kleurrijke, maar diep verontruste, Harry Selfridge en ITV is blij om te bevestigen dat Katherine Kelly (Coronation Street) terug zal keren als de verleidelijke socialite, Lady Mae Loxley.

Ook Tom Goodman-Hill, Ron Cook, Amanda Abbington, Amy Beth Hayes, Trystan Gravelle, Sacha Parkinson en Samuel West zullen terugkeren in de rol van hun geliefde karakters. De serie zal ook worden voorzien van een nieuw personage gespeeld door Sacha Dhawan (Line of Duty) en twee nieuwe gastrollen, Lottie Tolhurst en Mimi Ndiweni.

Mr Selfridge is gebaseerd op Shopping, Seduction and Mr. Selfridge, de biografie van Lindy Woodhead. Emmy Award-winnaar Andrew Davies creëerde het nieuwe kostuumdrama Mr. Selfridge. Geen film maar een serie, die begin 20e eeuw weergeeft waarin winkels nog puur functioneel waren. Zo waren ze nauwelijks goed verwarmd en verlicht, en waren er zelfs speciale werknemers die het niets-kopende publiek vriendelijk de deur wezen. En natuurlijk brengt de held van de serie, Mr. Selfridge, daar radicaal verandering in; hij leukt zijn warenhuis op met een restaurant, liften, airco, een beauty-etage en live entertainment.

Filmen vindt plaats op locatie, in Londen, in de weelderige replica van de Selfridge werkvloer die is gevestigd in een voormalig tapijt magazijn in North West Londen.

Kate Lewis, uitvoerende producent voor ITV Studios zei: "We zijn erg blij om te beginnen met de productie van het vierde seizoen van Mr Selfridge en we zijn zeer opgewonden om Katherine Kelly opnieuw te mogen verwelkomen samen met de introductie van enkele getalenteerde nieuwe gezichten. Deze serie markeert een dramatische wending in het fortuin van Harry als hij de grip op zijn rijk verliest. Het is een beetje de ommekeer voor alle karakters in de serie. "

Vind jij het terecht dat Mr Selfridge is vernieuwd met een vierde seizoen?

Sacha Dhawan
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mr Selfridge