MotherFatherSon

7.2 / 10
60 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eerste foto van Richard Gere in BBC-serie MotherFatherSon

Richard Gere speelt de hoofdrol in de nieuwe BBC-serie MotherFatherSon. Het is zijn eerste televisierol in dertig jaar.

De 68-jarige acteur is in de miniserie te zien als ‘een charismatische Amerikaanse zakenman die zich heeft opgewerkt tot eigenaar van mediabedrijven in Londen en de rest van de wereld’, aldus de BBC. Zijn personage heet Max. De BBC heeft ook een eerste foto gelanceerd.

6153 GereBBC

De serie wordt geschreven door Tom Rob Smith, die ook verantwoordelijk was voor het script van American Crime Story. Naast Gere zijn ook Peaky Blinders-actrice Helen McCrory en Dunkirk-acteur Billy Howle te zien in MotherFatherSon. De première van de serie wordt in 2019 verwacht.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2