Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Moordvrouw krijgt zevende seizoen en een app

Wendy van Dijk heeft aangekondigd dat er een zevende seizoen gaat komen van de Nederlandse politieserie Moordvrouw: “Aan het einde van dit seizoen (seizoen 6, red) zitten zoveel nieuwe elementen dat er voor ons allemaal nog voldoende mogelijkheden zijn in een potentiële zevende reeks. In principe kan iedereen eruit, maar Thijs (Evert), Fockeline (Liselotte), Achmed (Bram) en ik vormen zo’n hecht team dat ik het me nauwelijks voor kan stellen“

Het zesde seizoen krijgt ook meteen aan het begin van het seizoen een lange verhaallijn, drie afleveringen lang maar liefst. En dat is voor Moordvrouw de langste verhaallijn tot nu toe. Het verhaal draait om het vastgoedbedrijf Kortooms en Co. Wanneer een dode man uit het kanaal wordt gevist, lijkt hij dronken in het water te zijn gevallen. Toch gelooft Fenna (Wendy van Dijk) niet in een ongeluk en denkt ze dat er meer aan de hand is. Volgens Thijs Römer heeft een lange verhaallijn veel voordelen: “We zijn daar vorig seizoen mee begonnen. Het zorgt ervoor dat je als acteur je personage meer kunt uitdiepen. Daarnaast is het meer van deze tijd. De kijker reageert hier erg goed op.”

Maar dat is niet het enige wat in het zesde seizoen anders is. Naast de lange verhaallijn is er nu ook een Moordvrouw-app, een extraatje van RTLXL. Tijdens de uitzending kun je met de app meezoeken naar de daders en krijg je allerhanden vragen in de vorm van video’s, 180-gradenfoto’s van de set en meerkeuzevragen. Als je de vragen goed weet te beantwoorden stijg je in rang en kun je jezelf opwerken van agent tot eerste hoofdcommissaris.

Op zondag 8 januari gaat het zesde seizoen van Moordvrouw om 20.00 uur van start bij RTL 4.

Ga jij meespelen met de app?


Wendy van Dijk
Vorige aflevering
Zevende ster
Zevende ster
07x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Moordvrouw