Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS vernieuwt sitcom Mike & Molly en Mom

Even zag het er naar uit dat Mike & Molly gecanceld zou worden maar CBS heeft besloten om de sitcom Mike & Molly te vernieuwen. Het wordt dus een zesde seizoen voor de nummer zes van best bekeken sitcoms.

Mike & Molly volgt twee mensen met overgewicht genaamd Mike Biggs (Billy Gardell) en Molly Flynn (Melissa McCarthy). Mike is een politieofficier en Molly is leraar op een basisschool. Ze ontmoeten elkaar bij een anonieme groep afvallers en groeien uit tot een onwaarschijnlijke combinatie. Castleden zijn: Swoosie Kurtz, Katy Mixon, Louis Mustillo, Reno Wilson, Cleo King, Rondi Reed, Nyambi Nyambi en David Anthony Higgins.

Van seizoen vijf zijn inmiddels dertien afleveringen uitgezonden en die hadden een gemiddelde van 8.97 miljoen kijkers, dat is iets hoger dan in de voorgaande seizoenen. Aflevering veertien van Mike & Molly is te zien op 16 maart.

Hoewel CBS het nog niet officieel heeft aangekondigd, krijgt hun sitcom Mom een derde seizoen. Serie schrijver Sheldon Bull kwam met het nieuws op Twitter, hij schreef: “Mom is opgepakt voor volgend jaar! Bedankt, fans van iedereen van ons bij Mom!”

Mom gaat over een alleenstaande moeder (Anna Faris) die haar leven weer probeert op te pakken als zij weer gaat wonen bij haar eveneens alleenstaande moeder (Allison Janney) die ook probeert om haar leven weer op de rit te krijgen. Castleden zijn: Sadie Calvano, Blake Garrett Rosenthal, Spencer Daniels, Matt L. Jones, Nick Corddry, Mimi Kennedy en French Stewart.

Mom was een bescheiden succes in het eerste jaar, maar toen CBS besloot om de serie dit jaar te verplaatsen naar de donderdagavond zijn de kijkcijfers aanzienlijk verbeterd. Op dit moment kijken er gemiddeld 10.35 miljoen kijkers naar Mom. En het is de enige gescripte serie bij CBS die verbetering laat zien in de kijkcijfers.

Samen met The Big Bang Theory, die inmiddels één seizoen verder is in zijn vernieuwing van drie seizoenen, heeft uitvoerend producent Chuck Lorre tenminste drie sitcoms op zijn CV staan volgend seizoen (2015-2016).

Ga jij al deze sitcoms volgen bij CBS?

Chuck Lorre
Vorige aflevering
I See Love
I See Love
06x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mike & Molly