Meteor Garden (2018)

8.8 / 10
45 min
Drama, Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.8 / 10
1seizoenen/49afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkHunan TV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20182018 (Beëindigd)
Genres:DramaComedy
Netwerk:Hunan TV
Meteor Garden (2018) is een Chinese dramedyserie van de zender Hunan TV. De serie ging in première op 9 juli 2018.

Een gewoon meisje wordt toegelaten tot de meest prestigieuze school in het land waar ze F4 tegenkomt, een exclusieve groep bestaande uit de vier rijkste en knapste jongens van de school: Dao Ming Si, Hua Ze Lei, Xi Men en Mei Zuo.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 49
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Meteor Garden (2018).

Populaire reacties (4)

avatar anonymous
-
11 okt 2018
Dit is echt één van de beste series die ik de laatste tijd gezien heb. Ik las al veel berichten erover op een FB groep en ik sta open voor anderstalige series. De muziek sprak me al gelijk aan en het verhaal over de rijke F4 jongens op de Ming De Universiteit in Shanghai. Eén van deze jongens wordt verliefd op het eenvoudige meisje Shancai. Ik heb gesmuld van de taal, de poëtische teksten, de Chinese gebruiken, hoe men met elkaar omgaat. En ik heb een zwak overgehouden voor Doaming Si, gespeeld door de 19 jarige Dylan Wang. Deze serie is zijn allereerste rol en wat deed hij het goed! Ik heb gelachen en regelmatig flink moeten huilen. Veel mensen denken dat dit een jongeren serie is, maar ik ben 34 jaar en ik heb genoten (wellicht omdat ik dol met op romantische verhalen). Echt kijken!
avatar anonymous
-
23 jun 2019
Echt een super goede serie. Geweldige verhaal vooral om te zien hoe de liefde steeds sterker ziet groeien tussen shancai en ming si. Geweldige acteer werk van dylan wang die ming si speelt. Ik heb enorm meegeleefd in de serie en kon amper stoppen met kijken. heb gelachen en ook gehuild. Super dat er humor spanning en romantiek in voort komt. Hopelijk komt er een tweede seizoen . Kan al amper wachten.
Meteor Garden (2018)