Mermaid Melody: Pichi Pichi Pitch

7.2 / 10
25 min
Avontuur, Romantiek, Animatie, Musical
Volg deze serie
7.2 / 10
2seizoenen/91afleveringen/2003 - 2004 
NetwerkTV Tokyo
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20032004 (Beëindigd)
Netwerk:TV Tokyo
Mermaid Melody: Pichi Pichi Pitch is een Japanse animatieserie van de zender TV Tokyo. De serie ging in première op 5 april 2003.

Nadat ze een jongen gered heeft van verdrinking, geeft Lucia, zeemeermin prinses van de North Pacific Ocean haar magische parel aan hem. Zeven jaar later neemt ze een menselijke vorm aan en probeert met de hulp van haar pinguïn Hippo de jongen terug te vinden en haar parel terug te krijgen. Wanneer ze hem voor het eerst tegen komt, vindt ze de jongen, Kaito, niet aardig. Maar wanneer hij wordt bedreigt door de onderwater slechteriken, krijgt ze haar parel terug en transformeert ze in Pink Pearl Voice en verslaat de slechterik door naar ze te zingen. Na het gevecht houdt Lucia (in zeemeermin vorm) Kaito in haar armen, net zoals ze zeven jaar daarvoor deed, en realiseert ze haar gevoelens voor hem. Helaas voor haar mogen meerminnen geen relaties met mensen aangaan. Om het kwaad te stoppen dat er aankomt, moet Lucia de Aqua Goddess Regina tot leven wekken. Om dit voor elkaar te krijgen, moet ze de andere zes zeemeermin prinsessen zien te vinden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 52
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 39
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Mermaid Melody: Pichi Pichi Pitch.
Mermaid Melody: Pichi Pichi Pitch