Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Een scheiding voor Melissa & Joey, geen vijfde seizoen

Na vier seizoenen heeft ABC Family besloten om afscheid te nemen van de sitcom Melissa & Joey. De cast en crew zijn nog steeds bezig met het filmen van het vierde seizoen, volgende week zal het vierde seizoen klaar zijn om in productie te worden genomen. Een verklaring van ABC Family luidt: “De komedie zal aan het eind van het vierde seizoen zijn verhaallijn eindigen. Het zal later deze zomer worden uitgezonden.”

De nieuwe uitvoerende vicepresident van programmering en ontwikkeling van ABC Family, Karey Burke, verklaarde: "We zijn trots op de mijlpalen die Melissa & Joey hebben bereikt, het wordt de eerste sitcom van het netwerk die 100 afleveringen zal gaan bereiken en de eerste komedie van ABC Family die een People's Choice Award heeft gewonnen... Nu de kinderen opgegroeid zijn, Mel en Joe getrouwd en op zoek gaan naar het starten van een familie, leek het tijd om de serie op een natuurlijke manier tot een einde te brengen. Wij zijn dankbaar dat Melissa Joan Hart, Joey Lawrence en de hele cast en crew zo hard hebben gewerkt aan deze succesvolle show. "

Tegen de tijd dat de serie is afgelopen zijn er meer dan 100 afleveringen uitgezonden van Melissa & Joey. De honderdste aflevering zal op 18 maart 2015 worden uitgezonden en zal gelijk dienen als de seizoensfinale van het eerste deel van het vierde seizoen.

Wat denk jij? Is het terecht dat Melissa & Joey gaat stoppen of had je liever een vernieuwing met een vijfde seizoen gezien?

Vorige aflevering
Double Happiness
Double Happiness
04x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_JanWillemK
10 feb 2015 20:29 -
Ja, vond het altijd wel een leuke comedy. Ben nu helaas niet meer 100% bij maar dat zal nog komen.
Toch wel leuk dat ze er een einde aan breien nu dat het verhaal zo goed als klaar is. Eind goed, al goed!
Reageer
avatar_Velda1992
10 feb 2015 23:20 -
Ik vind het wel erg jammer !
Ik ben dol op het programma!
Reageer
avatar_Oldsnake
19 feb 2015 05:45 -
Jameer!
Reageer
avatar_Oldsnake
19 feb 2015 05:46 -
Bedoelde, jammer, hahaha!
Reageer
avatar_anonymous
13 apr 2015 12:30 -
Dit is een sitcom welke nu wel klaar is.. Alle grappen zijn geweest en er zijn legio voorbeelden waar het dan doorsudderen wordt zonder echt meer leuk te zijn..
Reageer
Melissa & Joey