Me, MYSELF & I

6.2 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.2 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2017 - heden
NetwerkCBS
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:30 min2017 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:CBS
Me, MYSELF & I is een Amerikaanse komedieserie van de zender CBS. De serie ging in première op 25 september 2017.

Als 14-jarige jongen (1991), hertrouwt zijn moeder, en verhuizen ze van Chicago naar Los Angeles. Nu, het heden, is het leven voor de 40 jaar oude Alex, zowel persoonlijk als op professioneel vlak tot stilstand gekomen En in 2042 op 65 jarig leeftijd, Alex realiseert zich om echt weer gelukkig te worden, is door zich terug te trekken van zijn succes volle bedrijf en terug te keren naar zijn werkelijke passie: uitvinden. Door deze centrale periodes, waar het verleden de toekomst informeert, zien we hoe Alex de momenten met vastberadenheid, emotie en veel humor behandeld.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Me, MYSELF & I.

Nieuws (12)

De Amerikaanse dramaserie We Are Who We Are van Luca Guadagnino (Call Me by Your Name) gaat in september in première bij HBO.
ma 27 juli
How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. Op 26 september gaat het zesde seizoen van start.
21 sep 2019
NBC werkt aan een mysterieuze thrillerserie met als titel Emergence.
8 feb 2019