Magia Record: Puella Magi Madoka Magica Side Story

5,0 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
5,0 / 10
3seizoenen/25afleveringen/2020 - 2022 
NetwerkMBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20202022 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:MBS
Magia Record: Puella Magi Madoka Magica Side Story is een Japanse animeserie van de zender MBS. De serie ging in première op 5 januari 2020.

Het gerucht gaat dat als een jong meisje een koopje sluit met een witte fee, het elke wens zal vervullen die haar hartje begeert. In ruil daarvoor wordt ze echter een magisch meisje en moet ze haar leven op het spel zetten om angstaanjagende en meedogenloze heksen te verslaan. Iroha Tamaki, een goedhartige middelbare scholier uit Takarazaki City, is het levende bewijs dat deze geruchten waar zijn. Gewapend met een magische kruisboog en het vermogen om verwondingen te genezen, zoekt Iroha de doolhoven op waar heksen zich verstoppen en verslaan voordat ze op mensen kunnen jagen. Toch heeft Iroha geen herinnering aan haar wens, en zelfs Kyuubey, de witte fee zelf, lijkt geen idee te hebben wat Iroha van hem heeft gevraagd.
Op een dag hoort Iroha geruchten over een stad waar 'magische meisjes kunnen worden gered' en komt ze terecht in een zonsondergangtrein naar Kamihama City. Helaas ontdekt ze dat de heksen in Kamihama veel krachtiger zijn dan normaal. Nadat veteraan magisch meisje Yachiyo Nanami gedwongen is haar te redden, zweert Iroha om nooit meer terug te keren. Maar wanneer een toevallige ontmoeting met een kleine Kyuubey verre herinneringen lijkt op te roepen, moet Iroha ondanks het gevaar de mysterieuze stad onderzoeken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 4
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Magia Record: Puella Magi Madoka Magica Side Story.
Magia Record: Puella Magi Madoka Magica Side Story