Lucifer

8.3 / 10
42 min
Misdaad, Fantasy, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen van Lucifer krijgt minder afleveringenGelukkig is het nieuws niet zo dramatisch als de tekst doet vermoeden. Fox zal de laatste vier afleveringen van het lopende tweede seizoen van Lucifer naar het volgende seizoen schuiven. Dit heeft te maken met de tijd waarin Lucifer uitgezonden kan worden. Door de extra vier toegevoegde afleveringen, die Lucifer cadeau kreeg aan het begin van seizoen twee, komt de zender in de knoop met de tijd. De beslissing heeft geen gevolgen voor het aantal afleveringen van het derde seizoen. Daarvan worden er nog steeds 22 gemaakt. De overgebleven vier afleveringen van het tweede seizoen zullen daar waarschijnlijk bij opgeteld worden, waardoor het aantal afleveringen voor het derde seizoen nu op 24 of 26 staan.


Op Twitter schreef Lucifer producer Joe Henderson dat het tweede seizoen van Lucifer zal eindigen met de achttiende aflevering. "Dit was al het plan toen het filmen van het tweede seizoen begon. Gaandeweg kreeg Lucifer er vier afleveringen bij. Dus hebben we besloten om de vier overgebleven afleveringen te gebruiken om karakters uit te diepen, en zullen naar verwachting op zichzelf staan."
Op 1 mei zal de het tweede seizoen van Lucifer verder gaan. Zoals het er nu uitziet, zal op 29 mei de seizoensfinale uitgezonden worden.

Hoewel Lucifer wordt omschreven als een stabiele serie, blijft het te bezien of het verkorten van het tweede seizoen gevolgen zal hebben voor de serie. Daarmee rijst de vraag: is het zo rooskleurig als Henderson schrijft, of komt Lucifer in de problemen?
Vorige aflevering
Spoiler Alert
Spoiler Alert
05x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_yukhalilsel
25 mrt 2017 19:51 -
Ik hoop echt dat deze serie nog lang blijft verschijnen. Het is echt een leuk, grappig en goede serie.
Reageer
avatar_antimidant
26 mrt 2017 03:50 -
Cool...
Reageer
avatar_DavidPrice
26 mrt 2017 23:23 -
Yes! Heerlijke serie. Grote glimlach.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00