Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen van Lucifer krijgt minder afleveringenGelukkig is het nieuws niet zo dramatisch als de tekst doet vermoeden. Fox zal de laatste vier afleveringen van het lopende tweede seizoen van Lucifer naar het volgende seizoen schuiven. Dit heeft te maken met de tijd waarin Lucifer uitgezonden kan worden. Door de extra vier toegevoegde afleveringen, die Lucifer cadeau kreeg aan het begin van seizoen twee, komt de zender in de knoop met de tijd. De beslissing heeft geen gevolgen voor het aantal afleveringen van het derde seizoen. Daarvan worden er nog steeds 22 gemaakt. De overgebleven vier afleveringen van het tweede seizoen zullen daar waarschijnlijk bij opgeteld worden, waardoor het aantal afleveringen voor het derde seizoen nu op 24 of 26 staan.


Op Twitter schreef Lucifer producer Joe Henderson dat het tweede seizoen van Lucifer zal eindigen met de achttiende aflevering. "Dit was al het plan toen het filmen van het tweede seizoen begon. Gaandeweg kreeg Lucifer er vier afleveringen bij. Dus hebben we besloten om de vier overgebleven afleveringen te gebruiken om karakters uit te diepen, en zullen naar verwachting op zichzelf staan."
Op 1 mei zal de het tweede seizoen van Lucifer verder gaan. Zoals het er nu uitziet, zal op 29 mei de seizoensfinale uitgezonden worden.

Hoewel Lucifer wordt omschreven als een stabiele serie, blijft het te bezien of het verkorten van het tweede seizoen gevolgen zal hebben voor de serie. Daarmee rijst de vraag: is het zo rooskleurig als Henderson schrijft, of komt Lucifer in de problemen?
Vorige aflevering
Partners 'Til the End
Partners 'Til the End
06x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_yukhalilsel
25 maa 2017 19:51 -
Ik hoop echt dat deze serie nog lang blijft verschijnen. Het is echt een leuk, grappig en goede serie.
Reageer
avatar_antimidant
26 maa 2017 03:50 -
Cool...
Reageer
avatar_DavidPrice
26 maa 2017 23:23 -
Yes! Heerlijke serie. Grote glimlach.
Reageer
Lucifer