Lost in Space (2018)

7.8 / 10
56 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Nieuwe beelden van tweede seizoen Netflix-serie Lost in Space

Lost in Space (2018) is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. Binnenkort gaat het tweede seizoen van start.

In de serie is de familie Robinson lichtjaren van hun bestemming verwijderd en moeten ze samen zien te overleven. De dramaserie Lost in Space (2018) is gebaseerd op de sciencefiction-topper uit de jaren zestig.

Vader John Robinson wordt gespeeld door Toby Stephens en Molly Parker is in de serie te zien als zijn vrouw. Zij worden in het eerste seizoen geassisteerd door een geavanceerde robot. Het was al bekend dat er een tweede seizoen zou volgen. Netflix heeft gemeld dat het seizoen op 24 december 2019 online komt.

Na het eerste seizoen zijn de ouders en hun kinderen nu verzeild geraakt op een mysterieuze waterplaneet, waarbij ze ook hun geliefde robot zijn kwijtgeraakt. Ze slaan de handen ineen met monteur Don West (Ignacio Serricchio) en verstekeling Dr. Smith (Parker Posey), in de hoop weer te herenigen met de andere kolonisten. Maar ook de robot blijkt essentieel te zijn in hun strijd om te overleven, dus die moet eveneens weer gevonden worden.

Netflix heeft een nieuwe trailer van Lost in Space (2018) online gezet.

Vorige aflevering
Ninety-Seven
02x10
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_elixer
25 dec 2019 15:29 -
geweldige serie
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.
Vandaag, 16:00
1
Streamingdienst Netflix gaat dit jaar meer geld in eigen content steken dan vorig jaar. Het bedrijf zal in 2020 ongeveer 17 miljard dollar (zo’n 15,7 miljard euro) uitgeven aan eigen producties, ruim 2 miljard dollar meer dan in 2019.
Vandaag, 15:00
Het pratende depressieve paard BoJack Horseman krijgt binnenkort nog wat laatste afleveringen bij Netflix. Daarmee komt de serie ten einde.
Vandaag, 14:00
De Nederlandse Publieke Omroep staat open voor samenwerking met (inter)nationale mediapartijen op het gebied van groots opgezet nieuw Nederlands kwaliteitsdrama.
Vandaag, 13:00
Jack Reacher is bekend als titel van een bekende speelfilm die in 2012 verscheen met Tom Cruise in de hoofdrol.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03