Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Longmire gered door Netflix

Het is Warner Horizon gelukt om een nieuw huis te vinden voor de dramaserie Longmire. Netflix heeft Longmire officieel gered en vernieuwd met een vierde seizoen.

“Toen Warner Horizon televisie naar ons toe kwam met het idee voor een nieuw seizoen van Longmire, waren we geïntrigeerd omdat de serie zo uniek is, en het consequent goed doet. We zijn blij om het verhaal van Walt Longmire een vervolg te mogen geven voor zijn gepassioneerde grote groep volgers." zei Cindy Holland, Vice President van Original Content bij Netflix.

In een gezamenlijke verklaring, de uitvoerende producenten van Longmire verklaarde: "We zijn enthousiast en vereerd de mogelijkheid te krijgen om deze serie, waar we zo veel van houden, opnieuw te mogen brengen, aan al zijn toegewijde fans, bij Netflix."

Seizoen vier van Longmire pakt de draad weer op na de spannende finale van het derde seizoen. Walt Longmire (Robert Taylor), die er achter is gekomen wie zijn vrouw heeft vermoord, bezwijkt aan zijn donkere impulsen en gaat de moordenaar van zijn vrouw achterna, met moorddadige gedachten. Ondertussen, Branch Connally (Bailey Chase), de adjunct sheriff die Walt ontslagen heeft voor grillige en gewelddadig gedrag, gelooft dat hij allang wist wie de echte schuldige was. Maar tijdens zijn confrontatie met deze vermoedelijke moordenaar, gaat het pistool af. Nu zullen de fans eindelijk te weten komen wat er werkelijk is gebeurd. En of Walt Longmire op tijd gestopt kan worden voordat hij een fatale keuze maakt.

Longmire komt in 2015 terug voor een vierde seizoen van tien afleveringen bij Netflix. Ben jij blij dat Netflix Longmire nieuw leven heeft ingeblazen?

Lou Diamond Phillips, Robert Taylor en Katee Sackhoff
Vorige aflevering
Goodbye Is Always Implied
Goodbye Is Always Implied
06x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (8)

avatar_JanWillemK
21 nov 2014 11:15 -
Geweldig nieuws! Ik ben echt super blij met dit nieuws.
Reageer
avatar_Inter
21 nov 2014 15:31 -
Geweldig! Ben hartstikke blij met dit nieuws!!! VAMOS!
Reageer
avatar_jan56
22 nov 2014 18:43 -
geweldig, weer een goede serie gered
Reageer
avatar_KoNijn
23 nov 2014 10:18 -
Goed nieuws!
Reageer
avatar_Riero
23 nov 2014 14:16 -
goed nieuws geweldige serie
Reageer
avatar_SuperM
24 nov 2014 18:45 -
Top, heel blij mee!
Reageer
avatar_anonymous
25 jan 2015 19:31 -
Heel fijn, maar kunnen wij dit in Nederland ook zien? En wanneer begint het 4e seizoen op Netflix?
Reageer
avatar_winthoos
31 maa 2015 15:07 -
Laat maar komen, Geweldige serie.
Reageer
Longmire