Legit (2013)

7.7 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FX cancelt twee komedies

FX heeft besloten om twee komedies niet te vernieuwen. Legit (2013) en Chozen zijn de klos en komen niet meer terug.

Chozen heeft slechts één seizoen gehad van tien afleveringen. De animatiekomedie volgt een blanke homoseksuele rapper die net is vrijgelaten uit de gevangenis. Hij probeert via zijn muziek een plaats te veroveren tussen de topartiesten van de rapscene. De stem van Chozen wordt ingesproken door Bobby Moynihan (Saturday Night Live). De serie ging in januari in première met redelijke kijkcijfers; 946.000 miljoen kijkers. Maar de serie haalde dat aantal niet meer, sterker nog, de kijkcijfers daalden naar 451.000 miljoen kijkers tijdens de laatste aflevering.

Hoewel FX nog steeds toegewijd is om gescripte series te maken, waren de kijkcijfers te laag om opdracht te geven om nog een seizoen van Chozen te maken.

Ook Legit (2013) is gecanceld door FX (FXX). De aflevering van 14 mei geldt als de seriefinale. Legit (2013) heeft twee seizoen gehad van elk dertien afleveringen. De serie heeft sinds het is verhuisd van FX naar FXX te maken met dalende kijkcijfers. Genoeg reden dus om Legit (2013) niet te vernieuwen. Legit (2013) gaat over Jim Jefferies; hij is een 'edgy' comedian met een grote mond uit Australië. Deze dertiger leeft in Los Angeles en streeft ernaar zijn leven en carrière meer 'Legit' te maken. Echter is het een moeilijke, oncomfortabele strijd naar de top. Jim wordt in zijn zoektocht aangemoedigd door Steve (Dan Bakkedahl), zijn neurotische beste vriend en kamergenoot. Steve heeft het moeilijk met de nasleep van zijn echtscheiding.

Wat denken jullie? Hadden Chozen en Legit (2013) nog even op de buis moeten blijven? Of is het terecht dat de series gecanceld zijn?
Vorige aflevering
Honesty
Honesty
02x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Channel 5 en PBS bevestigen dat er een nieuw seizoen van All Creatures Great and Small (2020) , de reboot van de originele serie uit 1978, aankomt.
Gisteren, 15:00
1
Nog nooit eerder keken er zoveel mensen naar een aflevering van een HBO Original, als naar de finale afleveringen van het eerste seizoen van The Undoing.
Gisteren, 12:00
1
Er zal toch geen nieuw seizoen verschijnen van de Afrikaanse original Queen Sono. De serie werd in april vernieuwd, maar Netflix heeft het besluit nu teruggetrokken.
Gisteren, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op seizoenen 1 -5 van Vikings. We geven twee blu ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 15:00
December komt eraan en dat is een hele drukke tijd bij MijnSerie. Maar niet alleen bij MijnSerie is het druk. Ook in de supermarkten, tuincentra en meubelzaken kun je over de hoofden lopen.
dinsdag, 14:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
dinsdag, 14:00