Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Paramount+ geeft officiële trailer vrij voor Lawmen: Bass Reeves

Paramount+ heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Lawmen: Bass Reeves, de anthologieserie met David Oyelowo in de hoofdrol.

Lawmen: Bass Reeves heeft buiten Oyelowo (Silo), die ook verantwoordelijk is voor de productie, ook Lauren E. Banks (City on a Hill), Demi Singleton (Godfather of Harlem), Forrest Goodluck (The Republic of Sarah), Barry Pepper (The Kennedys), Donald Sutherland (The Undoing) en Dennis Quaid (Full Circle (2023)) in de hoofdrollen.

De serie volgt de reis van Reeves (Oyelowo) en zijn opkomst van slavernij tot wetshandhaving als de eerste zwarte US Marshal ten westen van de Mississippi. Ondanks het feit dat hij in de loop van zijn carrière meer dan 3000 vogelvrij verklaarden arresteerde, was het gewicht van de badge zwaar en worstelde hij met de morele en spirituele kosten voor zijn geliefde gezin.

Lawmen: Bass Reeves

Toekomstige versies van de anthologieserie zullen andere iconische wetsdienaren en vogelvrijen volgen die de geschiedenis hebben beïnvloed. Het eerste seizoen van Lawmen gaat op zondag 5 november met twee afleveringen in première.

"Toen ik opgroeide in Texas hoorde ik veel verhalen over Bass Reeves. Ze leken altijd op stuiversromans met ongelooflijk fantasievolle versieringen van een revolverheld die de meest geharde outlaws in het Wilde Westen achtervolgde," aldus Chad Feehan, die Bass Reeves creëerde en ook als showrunner/uitvoerend producent fungeert. "Ergens in mijn jeugd kreeg die mythe van Bass vaste voet aan de grond in mijn bewustzijn en die is nooit meer weggegaan. Op een dag, niet zo lang geleden, nodigde David Oyelowo me uit voor een etentje. Tijdens onze maaltijd legde hij uit hoe hij zeven jaar had gereisd om het verhaal van Bass te vertellen, waar de mythe van de man zowel samenkwam met én loskwam van de realiteit, en waarom het leven van Bass relevanter was dan ooit."

"Ik ging meteen naar huis en struinde het internet af, las boeken en luisterde naar podcasts," vervolgde Feehan. "Ik raakte geobsedeerd door wat ik niet wist, door alle hoeken en gaten van Bass' opmerkelijke leven die niet regelmatig worden gedeeld, en ook door het opnieuw bekijken van de vaak vertelde verhalen door een nu volwassen lens. Die vonk van obsessie veranderde in een laaiend vuur van vastberadenheid, aangewakkerd door mijn verlangen om een rol te spelen, hoe groot of klein ook, en David te helpen bij het eren van de nalatenschap van Deputy US Marshal Bass Reeves."

Lawmen: Bass Reeves wordt ook geproduceerd door Taylor Sheridan, David C. Glasser, Jessica Oyelowo, David Permut, Christina Alexandra Voros, Ron Burkle, Bob Yari en David Hutkin.

De serie wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios, 101 Studios, Sheridan's Bosque Ranch Productions en Oyelowo's Yoruba Saxon en wordt gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution buiten de internationale markten van Paramount+.

Hieronder kun je de officiële trailer voor Lawmen: Bass Reeves bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
PART VIII
PART VIII
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Lawmen: Bass Reeves