Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

La Brea eindigt definitief met een verkort derde seizoen

Seizoen drie van het NBC sciencefiction-drama La Brea wordt het laatste. De serie wordt afgesloten met een verkort seizoen dat uit zes afleveringen zal bestaan.

La Brea volgt een episch familieavontuur nadat een enorm zinkgat opengaat in Los Angeles en mensen en gebouwen meesleurt naar een mysterieus en gevaarlijk prehistorisch land waar ze geen andere keuze hebben dan samen te werken om te overleven.

Het derde seizoen gaat op dinsdag 9 januari om 21.00 uur van start en dient als lead-in voor de laatste twee afleveringen van het herfstdrama Found.

La Brea

De cast bestaat uit Natalie Zea, Eoin Macken, Jon Seda, Nicholas Gonzalez, Chiké Okonkwo, Zyra Gorecki, Jack Martin, Veronica St. Clair, Rohan Mirchandaney, Lily Santiago, Josh McKenzie, Tonantzin Carmelo en Michelle Vergara Moore.

La Brea, dat een direct-naar-serie order kreeg nadat de productie van de pilot in 2020 was ontspoord door de pandemie, had een solide start in de herfst van 2021 met een eerste seizoen van tien afleveringen en verdiende een vernieuwing van het tweede seizoen met veertien afleveringen. Daarna werd het beïnvloed door de dreigende WGA- en SAG-AFTRA-stakingen, waardoor NBC moest kiezen voor een korter seizoen en acteurs moest ontslaan zodat ze andere banen konden aannemen.

Voor seizoen drie produceert bedenker/showrunner David Appelbaum samen met Chris Hollier, Peter Traugott, Rachel Kaplan, Avi Nir en Alon Shtruzman. La Brea wordt geproduceerd door Universal Television en het Australische Matchbox Pictures, beide divisies van Universal Studio Group, in samenwerking met Keshet Studios.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Road Home (2)
The Road Home (2)
03x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_martinschuman
22 nov 2023 13:29 -
Jammer was een mooie serie.
Reageer
avatar_JanWillemK
22 nov 2023 22:59 -
Dit gerucht ging inderdaad begin dit jaar al in de rondte.
Kijkers mogen in hun handen klappen dat er überhaupt een 3e seizoen komt. Ik heb het volgens mij al eerder gemeld maar seizoen 2 was echt mega slecht.
Reageer
avatar_Roberto_3
01 jan 2024 11:32 -
Erg jammer dat het derde seizoen korter zal zijn. Ik vind het een leuke en mooie serie
Reageer
La Brea