Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor Kroongetuige

De serie waarin bekende Nederlanders op zoek gaan naar een moordenaar, Kroongetuige, krijgt een tweede seizoen van RTL 4.

Aan het einde van het eerste seizoen van Kroongetuige waren er slechts 500.000 kijkers. Geen aantal om over naar huis te schrijven. Maar RTL 4 wil nog niet de handdoek in de ring gooien voor de serie waarin Monic Hendrickx (Penoza) haar presentatiedebuut maakte.

De opnames zullen in maart van start gaan en dan moet er ook een nieuwe ervaren productieleider zijn gevonden. Producent Strix Television is op zoek naar een productieleider via Facebook.

In het eerste seizoen van Kroongetuige moesten Bram Moszkowicz, Achmed Akkabi, Marcel Musters, Esmée van Kampen, Tooske Ragas, Frits Wester, Fatima Moreira de Melo, Thijs Zeeman en Monica Geuze in het Zweedse dorp Öregrund een moordenaar vinden. Tooske Ragas wist uiteindelijk de moordenaar te ontmaskeren.

Wie er in het tweede seizoen de moordenaar moeten vinden is, net als de locatie en de startdatum, nog niet bekend gemaakt. Het eerste seizoen ging op 2 september 2017 bij RTL 4 in première. De verwachting is dat het tweede seizoen van Kroongetuige rond september 2018 van start zal gaan.

Heb jij het eerste seizoen van Kroongetuige gezien? Ga je ook kijken naar het tweede seizoen?


Embed from Getty ImagesMonic Hendrickx
Vorige aflevering
Aflevering 8
Aflevering 8
02x08
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_JanWillemK
08 feb 2018 13:08 -
/Facepalm.
Reageer
avatar_jwevers23
08 feb 2018 13:51 -
Leuk. Ik ga zeker kijken.
Reageer
avatar_heplam
08 feb 2018 15:48 -
Why seriously why eerste seizoen was al niks aan
Reageer
Kroongetuige