Johnny Test

7.3 / 10
23 min
Sciencefiction, Komedie, Animatie
Volg deze serie
7.3 / 10
7seizoenen/243afleveringen/2005 - 2020 
NetwerkCartoon Network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Amazon
Looptijd:23 min20052020 (Beëindigd)
Johnny Test is een Amerikaanse animatieserie van de zender Cartoon Network. De serie ging in premiere op 17 september 2005.

Johnny Test draait om Johnny, een 11-jarige jongen die samen met zijn zussen Susan en Mary bij zijn ouders woont. Susan en Mary verzinnen constant de meest extreme experimenten in de hoop het hart van hun buurjongen Gill te veroveren, experimenten die ze natuurlijk eerst op hun jongere broertje uitproberen. Johnny's grote vriend is de genetisch geconstrueerde pratende super hond Dukey. Johnny en Duke gaan graag samen op pad, ook al houdt dat in dat Dukey zich moet verkleden als gewoon jongetje om niet te veel op te vallen tijdens hun avonturen. Johnny's gezworen vijand Eugene, die liever Bling-bling Boy genoemd wil worden, heeft er alles voor over om een date te krijgen met Johnny's zus Susan. Andere aartsrivalen zijn onder meer de Extreme Jongens, die alles wat extreem is te gek vinden, en de Mollenkoning, die nogal slecht tegen licht kan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 26
Seizoen 2
0 / 26
Seizoen 3
0 / 26
Seizoen 4
0 / 52
Seizoen 5
0 / 52
Seizoen 6
0 / 52
Seizoen 7
0 / 9

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Johnny Test.

Nieuws (1)

Outlander, Manhunt, Brooklyn Nine-Nine, Hollands Hoop, Homeland, Strike Back, Meisje van Plezier en Zondag met Lubach: allemaal series die in februari weer van start gaan.
30 jan 2020