Invincible

8.2 / 10
50 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Een tweede en derde seizoen voor animatieserie Invincible

Amazon maakt een dubbel slag door de animatieserie Invincible te vernieuwen met twee seizoenen.

Op 30 april is de voorlopig laatste aflevering uitgezonden bij Amazon en direct heeft Amazon aangekondigd dat de superhelden-animatieserie vernieuwd is met een tweede en derde seizoen.

De serie ging op 26 maart 2021 in première, er werden toen direct drie afleveringen uitgebracht. Zowel critici als kijkers waren zeer positief over de serie, die na de première één aflevering per week heeft gehad, ze konden de zeer getrouwe aanpassing van het bronmateriaal en de cast zeer waarderen.De serie is gebaseerd op een comicbook van Robert Kirkman en volgt de zeventienjarige Mark Grayson, die over het algemeen lijkt op de meeste jongens van zijn leeftijd, met één uitzondering: zijn vader is Omni-Man, de machtigste superheld op aarde. Nu Mark zijn eigen krachten ontwikkelt, begint hij te beseffen dat de erfenis van zijn vader misschien niet zo heroïsch is als hij dacht.

Wanneer het tweede en derde seizoen te zien zullen zijn bij Amazon is nog niet bekend gemaakt.
Vorige aflevering
WHERE I REALLY COME FROM
WHERE I REALLY COME FROM
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Faceman
03 mei 2021 14:13 - 03 mei 2021 14:13
Erg blij mee. Erg leuke serie om te volgen, had in het begin wat bedenkingen maar het heeft me positief verrast.
Reageer

Laatste nieuws

Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.
Vandaag, 16:00
The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
Vandaag, 15:00
Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.
Vandaag, 14:02
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zesde seizoen van The Flash (2014). We geven twee blue ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Toen Manifest werd gecanceld door NBC was er nog een klein beetje hoop dat er toch een vierde seizoen zou verschijnen. Dit is nu ook uitgesloten.
Gisteren, 13:00
8
Het is bekend gemaakt wie de hoofdrolspelers zijn voor de nieuwe Amazon-serie The Devil’s Hour, daarnaast zijn ook andere castleden toegevoegd aan de cast.
Gisteren, 12:00