Into the Night

7.3 / 10
35 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2020 - 2021 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:35 min20202021 (Beëindigd)
Netwerk:Netflix
Into the Night is een Belgische sciencefictionserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 1 mei 2020.

De zon begint op onverklaarbare wijze alles op zijn pad te doden, behalve 'gelukkige' passagiers en bemanning van een nachtvlucht vanuit Brussel, terwijl ze proberen naar het westen te vliegen - in de veiligheid van de donkere nacht.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Into the Night.

Populaire reacties (4)

avatar JazzySOB
8
12 Mei 2022
Spannende en mysterieuze serie over een ramp met de Zon. De twee seizoenen had ik al een tijdje geleden gezien. Onlangs keek in naar de nieuwe serie Yakamoz S-245 die over praktische dezelfde ramp met de Zon ging, maar dan nu in een duikboot in plaats van een vliegtuig. Tijdens het kijken kreeg ik al snel een soort deja-vu gevoel met Into The Night. Het leuke is dat in de laatste aflevering van Yakamoz S-245 de serie zich naadloos versmelt met de laatste aflevering van het tweede seizoen van Into The Night! Leuke onverwachte twist en ben dan ook benieuwd naar het tweede seizoen van Yakamoz S-245 en het derde seizoen van Into The Night.
avatar ThomasNL92
5
5 Mei 2020
Na zoveel promotie van Netflix vind ik deze serie alles behalve goed. Het verhaal is heel maar dan ook heel erg simpel, de karakters en acteurs slaan de plank volledig mis en er mankeert van alles aan ze.

Het had potentie...

Vergelijkbare series

Into the Night